Læs det nye nummer af Volleyball Magasinet

April-udgaven af Volleyball Magasinet er på gaden. I dette nummer kan du blandt møde en af USA’s bedste volleyballspillere, Matt Anderson, den nykårede danmarksmester Eva Mielskov Bang, den nye landstrænerduo Mikael Trolle og Sven Brix samt Mads Ditlevsen, Anders Frank, André Meyer, verdens største volleyballblog, Volleywood, månedens ildsjæl, en lærer, en skoleleder, en klubformand, en…

:


April-udgaven af Volleyball Magasinet er på gaden. I dette nummer kan du blandt møde en af USA’s bedste volleyballspillere, Matt Anderson, den nykårede danmarksmester Eva Mielskov Bang, den nye landstrænerduo Mikael Trolle og Sven Brix samt Mads Ditlevsen, Anders Frank, André Meyer, verdens største volleyballblog, Volleywood, månedens ildsjæl, en lærer, en skoleleder, en klubformand, en konsulent, DVBF’s bredde- udviklingschef og to elever fra 5.C.

Læs magasinet herunder.

SE 04 2014 forside volley w

Del nyhed

LÆS OGSÅ