2 x 6 hold kan spiller sig i semifinalerne ved U18 DM

Ved U18 DM, mangler der den sidste puljekamp søndag formiddag. I pigernes pulje A har BRH Volley, Gentofte Volley og S-E mulighed for at spille sig i semifinalen, men Team Køge, Ikast KFUM og Grøndal EV kan gøre det samme i pulje B. Drengene spillede deres indledende puljer færdig lørdag, pulje vindere Gentofte Volley og…

:


Ved U18 DM, mangler der den sidste puljekamp søndag formiddag. I pigernes pulje A har BRH Volley, Gentofte Volley og S-E mulighed for at spille sig i semifinalen, men Team Køge, Ikast KFUM og Grøndal EV kan gøre det samme i pulje B. Drengene spillede deres indledende puljer færdig lørdag, pulje vindere Gentofte Volley og Grøndal EV, mens Ikast KFUM, DHV Odense, Hvidovre-Køge og S-E Volley er klar til kvartfinalerne.

Program

Kl. 8.00 puljekampe damer

Kvartfinaler herrer
Kl. 9.10 Kvart 1: Ikast KFUM – DHV Odense
Kl. 9 10 Kvart 2: Hvidovre-Køge – S-E Volley

Kl. 10.20 Semifinaler damer

Kl. 11.30 Semifinaler herrer

Kl. 12.40 Bronzekamp damer

Kl. 13.30 Bronzekamp herrer

Kl. 14.00 Finale damer

kl. 14.00 Finale Herrer

Turneringsplanen er opdateret på volleyball.dk.

Resultater opdateres efter hver runde på ikastvolley.dk

Følg U18 DM på facebook, i løbet af lørdagen er flere kampe blevet streamet

Del nyhed

LÆS OGSÅ