Her er Trolles første landsholdstrup

Volleyball-landstræner Mikael Trolle har netop udtaget sin første bruttotrup til de kommende EM-kvalifikationskampe i Slagelse den 22.-24. maj. Se hvem de 15 udvalgte er her. Der er masser af EM-gengangere i den bruttotrup, som volley-landstræner Mikael Trolle har udtaget hertil morgen. Landsholdet samles i slutningen af april og begynder de intense forberedelser frem mod EM-kvalifikationskampene…

:


Volleyball-landstræner Mikael Trolle har netop udtaget sin første bruttotrup til de kommende EM-kvalifikationskampe i Slagelse den 22.-24. maj. Se hvem de 15 udvalgte er her.

Der er masser af EM-gengangere i den bruttotrup, som volley-landstræner Mikael Trolle har udtaget hertil morgen. Landsholdet samles i slutningen af april og begynder de intense forberedelser frem mod EM-kvalifikationskampene på hjemmebane i Antvorskovhallen.

”Vi har ikke tid til at vende hele bøtten om. Vi er nødt til at prioritere nogle spillere, der kan huske hvordan det var at være god til EM, så vi får flyttet den rytme, tro og gejst over i det nye hold,” siger Mikael Trolle.

”Vi går efter at kvalificere os til EM. Vi ved godt, at det bliver rigtig svært. Men vi står med et landshold, hvor både fundamentet lige nu, og de spillere vi har fremadrettet, har niveauet til at kvalificere sig til EM,” siger han.

Landstræneren er også positiv for fremtidsudsigterne for landsholdet:

”Sammenligner vi os med lande på vores størrelse, så er der ingen begrundelse for at sige, at vi ikke kommer til EM fremadrettet. Jeg er meget positiv overfor landsholdets nuværende niveau og den talentmasse, vi har fremadrettet.”

Hele syv mand kommer hjem fra udlandet for at spille EM-kvalifikation. Fra den danske Volleyliga er Marienlyst stærkt repræsenteret med fire spillere, mens Middelfart har to mand på holdkortet og Gentofte og Randers hver bidrager med en enkelt spiller.

Her er Trolles Trup:

1

Peter Jensen

Kant

(Marienlyst)

2

Kristian Knudsen

Kant

(Çankaya Belediye Anka, Tyrkiet)

3

Simon Bitsch

Kant

(Middelfart)

4

Sigurd Neltoft Varming

Center/diagonal

(Marienlyst)

6

Aske Mørkeberg Sørensen

Center

(CV Mitteldeutschland, Tyskland)

8

Axel Jacobsen

Hæver

(TV Bühl, Tyskland)

9

Philip Metin Özari

Libero

(Thompson Rivers University, Canada)

11

Nikolaj Hjøllund Haun

Hæver

(Randers Novo)

12

Mads Ditlevsen

Diagonal

(Antwerpen, Belgien)

14

Casper Munk Christiansen

Kant/diagonal

(CV Mitteldeutschland, Tyskland)

15

Peter Trolle Bonnesen

Kant/diagonal

(Narbonne Volley, Frankrig)

17

Rasmus Breuning Nielsen

Kant

(Middelfart)

18

Rune Rye Huss

Center

(Marienlyst)

19

Frederik Mikelsons

Libero

(Marienlyst)

20

Thomas Kainamura Pedersen

Center

(Gentofte Volley)


Danmark møder i EM-kvalifikationen volleyball-stormagten Tyrkiet, Hviderusland – der bringer gode minder frem fra en søndag september-aften i Odense og en indtil videre ukendt modstander i form af den næstbedste nummer to fra 1. kvalifikationsrunde.

Første puljespil afvikles i Slagelse d. 22.-24. maj, hvor der er gratis entré, mens andet puljespil er i Hviderusland weekenden efter.

Danmark træder på baggrund af det gode EM-resultat direkte ind i 2. kvalifikationsrunde. Puljevinderne går direkte til EM, mens 2´erne skal spille playoff.

EM-kvalifikation, Antvorskovhallen, Slagelse:
Torsdag den 22. maj 2014, klokken 17:00: Tyrkiet – Hviderusland
Torsdag den 22. maj 2014, klokken 19:30: Danmark – Næstbedste 2’er fra runde 1

Fredag den 23. maj 2014, klokken 17:00: Hviderusland – Næstbedste 2’er fra runde 1
Fredag den 23. maj 2014, klokken 19:30: Tyrkiet – Danmark

Lørdag den 24. maj 2014, klokken 15:00: Næstbedste 2’er fra runde 1 – Tyrkiet
Lørdag den 24. maj 2014, klokken 17:30: Hviderusland – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ