Siddende volleyball bliver basismedlem af DVBF

Lavia København er nyt basismedlem i Dansk Volleyball Forbund. Lavia København tilbyder forskellige idrætsgrene, bl.a. siddende volleyball. ”Vi er glade for, at Lavia København nu er blevet basismedlem af Dansk Volleyball Forbund. Siddende volleyball er en god mulighed for at fortsætte med at spille volleyball, hvis man har et handicap eller har været ude for…

:


Lavia København er nyt basismedlem i Dansk Volleyball Forbund. Lavia København tilbyder forskellige idrætsgrene, bl.a. siddende volleyball.

”Vi er glade for, at Lavia København nu er blevet basismedlem af Dansk Volleyball Forbund. Siddende volleyball er en god mulighed for at fortsætte med at spille volleyball, hvis man har et handicap eller har været ude for en skade. Vi byder Lavia København velkommen med åbne arme,” siger Peter Morell, bredde- og udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund.

Formand i Lavia København, Søren Sørensen, fortæller, at Lavia længe har talt om at blive medlem af Dansk Volleyball Forbund.

”Vi oplever en stadig stigende interesse for at spille siddende volleyball på europæiske plan. Siddende volleyball er en oplagt mulighed for volleyballspillere, som måske er blevet skadet og ikke længere kan dyrke deres sport, som de plejer,” siger Søren Sørensen.

”Vi vil selvfølgelig gerne rekruttere nye medlemmer til vores foreninger over hele landet. Samtidig vil vi gerne give dem, som er glade for volleyball et aktuelt tilbud, hvis de er blevet skadet.

Lavia afvikler den 8.-9. november Sit Cup i Grøndalscenteret i København. Se mere på Facebook her.

Kontakt evt. formand for Lavia København Søren Sørensen på: 22644681.  

Del nyhed

LÆS OGSÅ