Afgørende DM-finaler venter i Volleyligaen

Dette års volleyguld kan med stor sandsynlighed blive fordelt tirsdag og onsdag aften, når Brøndbys damer og Gentoftes herrer begge har matchbold i den måske afgørende DM-finale. Sidste mulighed for at spille sig i bruttotruppen til herrelandsholdet. Landstræner Mikael Trolle er på plads på tribunerne, når Gentofte og Marienlyst onsdag aften støder sammen i den…

:


Dette års volleyguld kan med stor sandsynlighed blive fordelt tirsdag og onsdag aften, når Brøndbys damer og Gentoftes herrer begge har matchbold i den måske afgørende DM-finale. Sidste mulighed for at spille sig i bruttotruppen til herrelandsholdet.

Landstræner Mikael Trolle er på plads på tribunerne, når Gentofte og Marienlyst onsdag aften støder sammen i den måske afgørende DM-finale i Kildeskovshallen.  

Gentofte har vundet de seneste to DM-finaler mod Marienlyst, og nordsjællænderne fører dermed 2-1 i kampe. Mikael Trolle har set flere af DM-finalerne, og onsdagens kamp skal være med til at afgøre, hvem der kommer med i den bruttolandsholdstrup, der den 22.-24. maj skal spille EM-kvalifikation i Slagelse.

”Det har været en rigtig god afslutning på Volleyligaen med nogle gode, lige kampe. Det har været et klassisk finaleforløb, hvor holdende kan svinge meget. Vi har set, at det mentale aspekt spiller en uhyre stor rolle,” siger Mikael Trolle.  

”Det har været godt at se landsholdsspillerne an. De virker skarpe og i god form, hvilket er vigtigt, så de er på niveau med de spillere, som der kommer hjem fra udlandet. Niveauet er rigtig godt i Volleyligaen. Opgaven bliver at få spillerne til at finde samme gode takter frem og finde rytmen, når landsholdet er samlet fra slutningen af måneden,” siger Mikael Trolle.

Gentofte tager imod Marienlyst i den fjerde og måske afgørende DM-finale onsdag aften klokken 19.00 på hjemmebane i Kildeskovshallen.

Hos damerne fører Brøndby VK’s damer 2-1 i kampe og kan dermed hive DM-guldet hjem tirsdag aften klokken 19.00, når de møder Holte IF i Ny Holtehallen i den fjerde og måske afgørende DM-finale, da der spilles bedst af fem kampe.

Mikael Trolle udtager sin første landsholdstrup torsdag den 10. april.

Del nyhed

LÆS OGSÅ