Try-out til U18 Beachvolleylandsholdet

Dansk Volleyball Forbund søger unge piger og drenge årgang 1997 eller yngre der kan repræsenterer Danmark ved Europamesterskaberne i Beachvolley den 21-24. august i Kristiansand, Norge. Forventninger Hvis du ønsker, at blive udtaget til landsholdet har vi følgende forventninger til dig. Du skal: deltage ved min. 1 og gerne flere try-out samlinger deltage i regelmæssig…

:


Dansk Volleyball Forbund søger unge piger og drenge årgang 1997 eller yngre der kan repræsenterer Danmark ved Europamesterskaberne i Beachvolley den 21-24. august i Kristiansand, Norge.

Forventninger
Hvis du ønsker, at blive udtaget til landsholdet har vi følgende forventninger til dig. Du skal:

  • deltage ved min. 1 og gerne flere try-out samlinger
  • deltage i regelmæssig beachvolleytræning i en af de store beachvolleyklubber eller i et tilsvarende miljø som landstræner Peter Lyø kan stå inde for
  • hen over sommeren spille min. 5 stævner på Danish Beachvolley Tour i 1. eller 2. division
  • selv organiserer transport mv. i forbindelse med deltagelse i try-out og stævner i Danmark

Økonomi
I Beachvolley er det spillerne selv finansierende deltagelsen, dvs. du skal selv betale for stævnedeltagelse, transport og forplejning til såvel try-out samlinger, stævnedeltagelse i Danmark og til Europamesterskaberne i Kristiansand.
Et typiske tilmeldingsgebyr til stævner på Danish Beachvolley Tour er 300-500 kr.
Deltagelse ved europamesterskaberne koster ca. 3.000 kr. Denne deltagelse indgår ikke i antallet landsholdsudtagelser som er gældende for ungdomslandsholdene i volleyball.
DVBF stiller med spilletøj til EM.

Try-out
Landstræner Peter Lyø vil afholde følgende try-out samlinger:

  • Fredag den 30. maj kl. 13-17 i Kolding (stævne lørdag den 31. maj i Sønderborg)
  • Fredag den 6. juni kl. 17-20 i Odense (stævne lørdag den 7. juni i Odense)
  • Fredag den 13. juni kl. 17-20 i København (stævne lørdag den 14. juni i København)

Efter try-out samlingerne vil der blive udtaget en bruttotrup, de endelige hold forventes udtaget primo august. Danmark har mulighed for at stille med op til 1 evt. 2 piger- og 1 evt. 2 drengehold. Når Danmark forventes at stille op ved Europamesterskaberne er det landstræneren der afgøre om spillerne/holdene har niveau og der med også om Danmark skal stille med 0, 1 el. 2 hold.

Tvivl / spørgsmål
Rettes til Peter Lyø. Tlf. 4035 09 20 E-mail: plyo@mail.tele.dk

Tilmelding
Hvis du ønsker at deltage i én eller flere try-outs skal du tilmelde dig senest mandagen før den respektive try-outs. Du skal sende en E-mail til plyo@mail.tele.dk som indeholder. Navn, fødselsdato/år, E-mail, mobil, oplysninger om dine erfaringer med beachvolley og hvilke hold du spiller/træner med i Volleyball i sæsonen 2013-14. Du vil tirsdag op til try-outen modtage informationer om træningssted, hvad du skal medbringe og hvem der deltager.

Danish Beachvolley Tour 2014
www.beachvolley.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ