Bronze til Fortuna Odense og Middelfart

Fortuna Odenses damer og Middelfarts herrer vandt overbevisende DM-bronze i aftes. Fortuna Odense vandt 3-0 på udebane og 3-1 på hjemmebane, inden fynboerne kunne hænge bronzemedaljerne om halsen. Det er fjerde år i træk, at Fortuna Odense hiver bronzen i land. Det er samtidig 10. år i træk, at damerne fra Fortuna Odense henter DM-medaljer.…

:


Fortuna Odenses damer og Middelfarts herrer vandt overbevisende DM-bronze i aftes.

Fortuna Odense vandt 3-0 på udebane og 3-1 på hjemmebane, inden fynboerne kunne hænge bronzemedaljerne om halsen. Det er fjerde år i træk, at Fortuna Odense hiver bronzen i land. Det er samtidig 10. år i træk, at damerne fra Fortuna Odense henter DM-medaljer.

Middelfart besejrede Holtes herrer med 3-0 både ude og hjemme. Dermed kunne fynboernes hænge deres 5. DM-medalje i træk om halsen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ