Volleyherrerne søger nyt EM-eventyr: Går efter EM 2015

Det danske herrelandshold i volleyball skal forsøge at føje næste kapitel til EM-eventyret, når de spiller kvalifikation til EM 2015 den 22.-24. maj 2014 i Antvorskovhallen i Slagelse. Landstræner Mikael Trolle håber på fuldt hus og en ny sensation. Sidste år leverede volleyherrerne et brag af en sensation, da de spillede sig i 1/8-finalen ved…

:


Det danske herrelandshold i volleyball skal forsøge at føje næste kapitel til EM-eventyret, når de spiller kvalifikation til EM 2015 den 22.-24. maj 2014 i Antvorskovhallen i Slagelse. Landstræner Mikael Trolle håber på fuldt hus og en ny sensation.

Sidste år leverede volleyherrerne et brag af en sensation, da de spillede sig i 1/8-finalen ved EM på hjemmebane. Nu skal landsholdet forsøge at kvalificere sig til EM i Italien og Bulgarien i 2015.

”Målsætningen er helt klart, at vi kvalificerer os til EM i 2015. Men vi er også realistiske og ved, at det bliver enormt svært, da landsholdet kun er samlet i meget kort tid, inden det er alvor. Nogen vil måske kalde kvalifikation til EM for et drømmemål, men det er det, vi går efter,” siger landstræner Mikael Trolle.  

For at skabe de bedst mulige betingelser for volleyherrerne har Dansk Volleyball Forbund i samarbejde med sine sponsorer valgt at give gratis entré til EM-kvalifikationskampene på hjemmebanen i Antvorskovhallen i Slagelse den 22.-24. maj. Reservér dine gratis billetter her.

”Landsholdet har brug for al den opbakning fra fansene, som det overhovedet kan få, hvis vi skal kvalificere os til EM. Jeg håber, at der vil være den samme feststemning og kolossale opbakning til holdet, som vi oplevede under EM sidste år,” siger Mikael Trolle.

Danmark møder i EM-kvalifikationen volleyball-stormagten Tyrkiet, Hviderusland – der bringer gode minder frem fra en søndag september-aften i Odense og en indtil videre ukendt modstander i form af den næstbedste nummer to fra 1. kvalifikationsrunde.

Danmark træder på baggrund af det gode EM-resultat direkte ind i 2. kvalifikationsrunde. Første puljespil afvikles i Slagelse d. 22.-24. maj, mens andet puljespil er i Hviderusland weekenden efter. Puljevinderne går direkte til EM, mens 2´erne skal spille playoff.

Landstræner Mikael Trolle udtager sin første landsholdstrup i midten af april.

EM-kvalifikationskampe i Slagelse den 22.-24. maj:
Torsdag den 22. maj 2014, klokken 17:00: Tyrkiet – Hviderusland
Torsdag den 22. maj 2014, klokken 19:30: Danmark – Næstbedste 2’er fra runde 1

Fredag den 23. maj 2014, klokken 17:00: Hviderusland – Næstbedste 2’er fra runde 1
Fredag den 23. maj 2014, klokken 19:30: Tyrkiet – Danmark

Lørdag den 24. maj 2014, klokken 15:00: Næstbedste 2’er fra runde 1 – Tyrkiet
Lørdag den 24. maj 2014, klokken 17:30: Hviderusland – Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ