Aage Christensen dømmer Europa Cup-finale

Der er dansk deltagelse, når finalen i damernes Challenge Cup spilles her til eftermiddag. Den danske topdommer Aage Christensen er nemlig 2. dommer, når finalen fløjtes i gang klokken 16.00 i russiske Odintsovo. Det er samtidig hans sidste europæiske finalerunde. På banen står russiske Zarechie Odintsovo overfor tyrkiske Besiktas Istanbul. Og lige udenfor stregen står…

:


Der er dansk deltagelse, når finalen i damernes Challenge Cup spilles her til eftermiddag. Den danske topdommer Aage Christensen er nemlig 2. dommer, når finalen fløjtes i gang klokken 16.00 i russiske Odintsovo. Det er samtidig hans sidste europæiske finalerunde.

På banen står russiske Zarechie Odintsovo overfor tyrkiske Besiktas Istanbul. Og lige udenfor stregen står danske Aage Christensen klar ved finalen i damernes Challenge Cup i aften.

”Det bliver endnu en stor oplevelse på ’afskedsturneen’,” siger Aage Christensen.

”Det er min fjerde og sidste finalerunde, idet jeg falder for aldersgrænsen på 55 i år. Efter deltagelse i EM sidste år, som skal anses som højdepunktet i min 18 år og 340 kampe lange internationale dommerkarriere, har jeg i år deltaget i VM-kvalifikation i Polen og denne Europa Cup-finale,” siger han.  

Til maj venter endnu en tur til Polen med EM-kvalifikation.

Aage Christensen stopper sin internationale karriere til nytår. Men hvornår han nøjagtigt stopper i den hjemlige Volleyliga, hvor han sidste år rundede 1.000 kampe, er endnu ikke fastlagt.

Du kan se Aage Christensen og kampen live kl. 16.00 på laola1 her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ