Italiensk designertøj til volleylandsholdene

De danske volleyballlandshold skal de næste fire år trække Errea-tøj over hovedet. Dansk Volleyball Forbund og det italienske tøjfirma har netop forlænget samarbejde med fire år, så aftalen nu gælder til og med 2017. ”Errea er verdens førende leverandør af volleyballtøj. Det er et stærkt brand, som spiller godt sammen med de ambitioner, vi har…

:


De danske volleyballlandshold skal de næste fire år trække Errea-tøj over hovedet.

Dansk Volleyball Forbund og det italienske tøjfirma har netop forlænget samarbejde med fire år, så aftalen nu gælder til og med 2017.

”Errea er verdens førende leverandør af volleyballtøj. Det er et stærkt brand, som spiller godt sammen med de ambitioner, vi har for de danske landshold,” siger Mikael Trolle, sportsdirektør og landstræner i Dansk Volleyball Forbund. 

”Vi tror, at samarbejdet med Errea kan øge værdien for begge parter. I den nye aftale er der lagt op at engagere og involvere volleyballfans i højere grad end tidligere set herhjemme,” siger han.

Aftalen betyder, at Errea leverer specialdesignet spille-, trænings- og fritidstøj til både det danske herre- og damelandshold samt ungdomslandshold.

Landsholdene har spillet i Errea-tøj siden 2011.

Errea-trøjerne bliver luftet for første gang, når volleyherrerne spiller sine første træningskampe som forberedelse til EM-kval-kampene i Antvorskovhallen den 22.-24. maj 2014.

Danmark træder på baggrund af det gode resultat ved EM på hjemmebane sidste år ind i 2. kval-runde, hvor landsholdet er havnet i Gruppe F sammen med Tyrkiet, Hviderusland samt et hold fra 1. kval-runde.

De danske volleydamer møder i sin kvalifikationsgruppe Tyrkiet, Hviderusland og Finland.

Det vil være muligt at købe den nye danske landsholdstrøje hos sportsmate.com fra midten af april.

Del nyhed

LÆS OGSÅ