Danmark har fået et volleyball-magasin

I dag er der premiere på et helt nyt magasin i Danmark, Volleyball Magasinet. Det sker i et samarbejde mellem Dansk Volleyball Forbund og det online gratismagasin Sport Executive. Hver måned vil det nye volley-magasin ligge som et indstik i magasinet om sport og samfund – dedikeret til at bringe de gode volley-historier ud til…

:


I dag er der premiere på et helt nyt magasin i Danmark, Volleyball Magasinet. Det sker i et samarbejde mellem Dansk Volleyball Forbund og det online gratismagasin Sport Executive. Hver måned vil det nye volley-magasin ligge som et indstik i magasinet om sport og samfund – dedikeret til at bringe de gode volley-historier ud til DVBF’s medlemmer og andre volley-interesserede.

”Vi er enormt glade for, at Volleyball Magasinet fremover vil være en fast del af Nordens førende sportsmagasin, Sport Executive. I Dansk Volleyball Forbund vil vi gerne noget med sporten. Derfor arrangerede vi EM sidste år, og derfor skærper vi nu vores profil fremadrettet,” siger Erik Jacobsen, formand i Dansk Volleyball Forbund, om initiativet.

Hos Sport Executive er man også glade for det nye samarbejde:

”Sport Executive har hele tiden blot været et delmål for os. Vi ønsker at blive landets førende leverandør af seriøse sportsmagasiner – og dér er Volleyball Magasinet et vigtigt skridt på vejen. Mange idrætsforbund vil med succes kunne målrette kommunikationen – og det er DVBF er godt eksempel på,” siger Lars Andersson, redaktør på Sport Executive.

De to magasiner vil være totalt uafhængige:

”Der vil være vandtætte skotter mellem Sport Executive og Volleyball Magasinet. Vi vil fortsat skrive kritisk om dansk og international volleyball, hvis der er behov for det. Men initiativet styrker begge parters muligheder for at nå ud til omverdenen,” udtaler Lars Andersson.

Læs første nummer af Volleyball Magasinet her.

Download som pdf her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ