Afslutning på Danmarksturneringen 2013-14

Danmarksturneringen 2013-14 er ved at nærme sig sin afslutningHermed en status på op- og nedrykningen efter sæson afslutningen. Ordinær nedrykningHold der spiller sig til en direkte nedrykning (9-10. plads) rykker ud af rækken.Hold der opnår en 8. plads i 1. division, vil forblive i rækken, mens 8’erne i 2. division må påregne at skulle kvalifikation…

:


Danmarksturneringen 2013-14 er ved at nærme sig sin afslutning
Hermed en status på op- og nedrykningen efter sæson afslutningen.

Ordinær nedrykning
Hold der spiller sig til en direkte nedrykning (9-10. plads) rykker ud af rækken.
Hold der opnår en 8. plads i 1. division, vil forblive i rækken, mens 8’erne i 2. division må påregne at skulle kvalifikation om at forblive i 2. division.

Ekstraordinær nedrykning
Hold der ønsker ekstraordinær nedrykning (eller inden 1. april meddeler turneringsledelsen, at holdet trækkes fra turneringen) trækkes/nedrykkes fra den placering, de har opnået og har ikke indflydelse på de direkte nedrykkere. Eventuelt ledige pladser i en række besættes gennem kvalifikationskampe mellem de bedst placerede oprykningsberettigede hold. F.eks. de tre 2’ere (af de oprykningsberettigede hold) i 2. division spiller om en eller flere pladser i 1. division. Hvis en enkel 2’er ikke ønsker at deltage i oprykningsstævnet, vil der i dette eksempel spilles med de to øvrige hold.
DVBF’s Turneringsstyregruppe har modtaget og godkendt ekstra ordinær nedrykning fra Bedsted KFUM (VolleyLigaen Herrer) og Randers VK (1. div. Damer)

Wildcardhold
Følgende wildcardhold er sportsligt godkendt
Damer: BRH Volley, Fortuna Odense, Gentofte Volley og Team Køge (nyt)
Herrer: Gentofte Volley, Hvidovre VK (nyt), Ikast KFUM, Kolding VK (nyt), Lyngby-Gladsaxe og Randers Novo Volley.
Eksisterende hold som pt. spiller i Danmarksturneringen, indplaceres i den række holdet har kvalificeret sig til ved afslutningen af sæsonen, mens nye hold indplaceres i 2. div.
Team Køge (VolleyLigaen Damer og 1. div. Herrer), Middelfart VK (2. div. herrer) og Randers Novo Volley (2. div. damer) overgår som ”almindelige” hold.

Kvalifikation til 1. division
Der spilles kvalifikation mellem 2’erne i 2. division i weekenden den 12-13. april.

Kvalifikation om at forblive i 2. division
De tre 8’ere i 2. division spiller om at forblive i 2. division i weekenden den 26-27. april.

Direkte oprykning til 2. division
Nr. 1 fra de fire Danmarksserier (NVBK, MJVB, FSyVBK og SVBK), samt nr. 2 fra SVBK rykker op i 2. division

Kvalifikation til 2. division
Der findes yderligere 1 oprykker via kvalifikationsstævne. I kvalifikationsstævnet deltager nr. 2 i Danmarksserien fra NVBK, MJVB og FSyVBK, samt nr. 3 fra SVBK. Kvalifikationsstævnet til 2. division spilles i weekenden den 26-27. april.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til turneringleder Henrik Petersen på tlf. 43 26 27 15

Del nyhed

LÆS OGSÅ