Aserve sponsor for volleylandsholdene

Dansk Volleyball Forbund og Aserve Scandinavia har indgået en sponsoraftale, så dame- herre- og ungdomslandshold fremover skal tapes op med Aserves produkter. Aserve var med på banen, da de danske volleyherrer sidste år sensationelt spillede sig i 1/8-finalen ved EM på hjemmebane. Flere landsholdsspillere var nemlig tapet op med Aserves produkter under kampene ved EM.…

:


Dansk Volleyball Forbund og Aserve Scandinavia har indgået en sponsoraftale, så dame- herre- og ungdomslandshold fremover skal tapes op med Aserves produkter.

Aserve var med på banen, da de danske volleyherrer sidste år sensationelt spillede sig i 1/8-finalen ved EM på hjemmebane. Flere landsholdsspillere var nemlig tapet op med Aserves produkter under kampene ved EM.

”Vi har været meget glade for samarbejdet med Aserve. De er en af de førende leverandører af sportsplejemidler i Skandinavien. Vores landsholdsspillere og fysioterapeuter har været glade for Aserves produkter, der altid er af højeste kvalitet. Sponsoraftalen har stor værdi for Dansk Volleyball Forbund,” siger Mikael Trolle, direktør i Dansk Volleyball Forbund. 

Aserve Scandinavia har gennem 13 år leveret sportsprodukter i hele det skandinaviske marked. Aserve er især specialiseret i sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader.

”Hos Aserve, Scandinavia A/S er vi meget tilfredse og stolte af, at nu også landsholdene i volleybal har valgt os som leverandør af sportsbandager og sportsplejemidler. Det er altid dejligt, når ens produkter lever op til de store forventninger, som landsholdene har til vores produkter og sortiment. Vi ser frem til et godt samarbejde med Dansk Volleyball Forbund og deres stab,” siger Søren Jørgensen direktør i Aserve, Scandinavia A/S.

Aserve har støttet volleylandsholdene med sportsbandager og andre plejemidler siden 2013.
Den nye sponsoraftale mellem Dansk Volleyball Forbund og Aserve er gældende på ubestemt tid.

Del nyhed

LÆS OGSÅ