Skal DM-finalisterne findes i denne uge?

Det er tid til andet og tredje semifinaleopgør i Volleyligaen i denne uge. Dermed kan vi kende DM-finalisterne inden ugen er omme. Hvem skal stå overfor hinanden i årets guldduel i Volleyligaen? Det kan vi få svaret på i denne uge, hvor anden og tredje semifinale bliver spillet, da der spilles bedst af fem kampe.…

:


Det er tid til andet og tredje semifinaleopgør i Volleyligaen i denne uge. Dermed kan vi kende DM-finalisterne inden ugen er omme.

Hvem skal stå overfor hinanden i årets guldduel i Volleyligaen? Det kan vi få svaret på i denne uge, hvor anden og tredje semifinale bliver spillet, da der spilles bedst af fem kampe.

Hos damerne tog Brøndby VK første stik mod Frederiksberg, da klubben fra den københavnske vestegn vandt den første semifinale 3-2 hjemme. De to hold står overfor hinanden igen på onsdag og lørdag.

I den anden semifinale vandt Fortuna Odense 3-2 ude over Holte. Tirsdag og søndag tørner de to mandskaber sammen igen i kampen om at booke en billet til DM-finalerne.

Hos herrerne vandt Marienlyst stensikkert 3-0 hjemme over Holte i den første semifinaleduel. Klubberne mødes til det andet og tredje semifinaleopgør torsdag og lørdag.

I herrernes anden semifinale vandt Middelfart 3-1 hjemme over Gentofte. Torsdag og søndag skal klubberne igen kæmpe og en plads i finalen.

Se damernes program her.
Se herrernes program her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ