EM i volleyball nomineret til Årets sportevent 2013 i København

Europamesterskaberne i volleyball har sat et solidt aftryk på sportsåret 2013 i Danmark. I sidste måned blev EM i volleyball kåret til årets sportevent i Aarhus, og nu er eventen blevet nomineret til Årets sportevent 2013 i København. Sidste år dannede Parken helt unikke rammer om EM i volleyball, da Danmarks nationalstadion blev forvandlet fra…

:


Europamesterskaberne i volleyball har sat et solidt aftryk på sportsåret 2013 i Danmark. I sidste måned blev EM i volleyball kåret til årets sportevent i Aarhus, og nu er eventen blevet nomineret til Årets sportevent 2013 i København.

Sidste år dannede Parken helt unikke rammer om EM i volleyball, da Danmarks nationalstadion blev forvandlet fra fodboldstadion til volleyballarena på 36 timer.

Se Parkens forvandling klippet ned til et enkelt minut her.

Fans fra 37 forskellige lande, bl.a. Japan, Australien og Canada, havde købt billet til semifinalerne, bronzekamp og finale i Parken. I den ene halvdel af Parken kæmpede cremen af Europas volleyballspillere om guld, og i den anden halvdel festede fansene i VELUX Fan Zone mellem kampene.

Hvert år er København værtsby for op mod 200 internationale kongresser og events, som genererer en milliardomsætning til byen. For at hylde værterne og arrangørerne bag disse begivenheder, der sætter København på verdenskortet, afholder Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune én gang om året ’Københavns Kongres og Event Award’.

Og her er EM i volleyball nomineret i kategorien ’Årets bedste sportsevent 2013’.

Udover EM i volleyball er også poloturneringen Copenhagen Polo Open 2013 nomineret samt VM i kano.

Vinderne offentliggøres mandag den 17. marts på Københavns Rådhus, hvor der også uddeles priser i kategorierne: Årets kongresvært 2013 – for kongresser større end 1.000 deltagere, Årets kongresvært 2013 – for kongresser mindre end 1.000 deltagere og Københavns Initiativ Pris 2013.

Del nyhed

LÆS OGSÅ