Tidligere landsholdsspiller skal styre fynske skoleturneringer

Dansk Volleyball Forbund har ansat Randi Fechtenburg i en stilling som udviklingskonsulent. Randi Fechtenburg, der tidligere har spillet for Fortuna Odense og det danske landshold, tiltræder den 1. april i Dansk Volleyball Forbund. Hun kommer fra en stilling som lærer i Odense og som formand for Dansk Skoleidræt Fyn. Randi Fechtenburg kommer til at bruge…

:


Dansk Volleyball Forbund har ansat Randi Fechtenburg i en stilling som udviklingskonsulent.

Randi Fechtenburg, der tidligere har spillet for Fortuna Odense og det danske landshold, tiltræder den 1. april i Dansk Volleyball Forbund.

Hun kommer fra en stilling som lærer i Odense og som formand for Dansk Skoleidræt Fyn.

Randi Fechtenburg kommer til at bruge sin store erfaring med kidsvolley fra sit lærerjob og fra Fraugde ved Odense, hvor hun har startet en kidsvolleyklub. I sit nye job bliver hun nemlig ansvarlig for Dansk Volleyball Forbunds skoleturneringer og Kids- og Teenturneringer på Fyn. Derudover skal hun ud på en masse klubbesøg på Fyn i forbindelse med DVBF’s store Kidsvolley 2.0-projekt.

Randi Fechtenburg er 50 år.

Del nyhed

LÆS OGSÅ