Sæt beachbanerne på Danmarkskortet

Hvor kan man egentlig spille beachvolley i Danmark? Det vil Dansk Volleyball Forbund nu finde ud af og skal i den forbindelse bruge din hjælp. Dansk Volleyball Forbund vil gerne lave et oversigtskort til beachvolley.dk over mulige steder at spille beachvolley. Derfor indsamler vi i øjeblikket adresser på beachvolleybaner hele landet rundt. Tanken bag kortet…

:


Hvor kan man egentlig spille beachvolley i Danmark? Det vil Dansk Volleyball Forbund nu finde ud af og skal i den forbindelse bruge din hjælp.

Dansk Volleyball Forbund vil gerne lave et oversigtskort til beachvolley.dk over mulige steder at spille beachvolley. Derfor indsamler vi i øjeblikket adresser på beachvolleybaner hele landet rundt.

Tanken bag kortet er, at tilgængeligheden for beachvolley skal forøges, så det ikke er tilgængeligheden, der sætter en stopper for, hvor mange der spiller beachvolley.

Samtidig kan oversigtskortet gøre det lettere for klubberne at hive spillerne med til volleyballtræning i hallerne, når de først har fået smag for sporten.

Hvis der er en beachvolleybane i dit nærområde, så send en mail til madsrosager@gmail.com med følgende oplysninger:

– Adresse (vej, nr., postnummer og by)
– Antal baner
– Er det permanente net, eller skal de opsættes og tages ned hver gang?
– Er de frie til afbenyttelse af alle?
– Evt. link til booking af baner, hvis dette er nødvendigt.  
– Evt. kontaktinformation på person eller klub, der administrerer banerne.

Vi er klar over, at det kan være svært at give en direkte adresse på en beachvolleybane, da den ofte ligger i forbindelse med en skole eller andet. I sådanne tilfælde bedes du skrive det adressen på anlægget, hvorpå beachvolleybanen ligger.

Del nyhed

LÆS OGSÅ