Her er programmet for årets Beachvolley Tour

Sol, strand og masser af beachvolley. Programmet for Danish Beachvolley Tour 2014 ligger stort set fast, og det begynder allerede at krible for at få sand mellem tæerne. Dansk Volleyball Forbund er rigtige glade for allerede nu at kunne præsentere programmet for Danish Beachvolley Tour 2014. Igen i år bliver beachtouren en god blanding af…

:


Sol, strand og masser af beachvolley. Programmet for Danish Beachvolley Tour 2014 ligger stort set fast, og det begynder allerede at krible for at få sand mellem tæerne.

Dansk Volleyball Forbund er rigtige glade for allerede nu at kunne præsentere programmet for Danish Beachvolley Tour 2014.

Igen i år bliver beachtouren en god blanding af endagsstævner og weekendstævner samt bystævner og strandstævner. Vi håber, at netop den cocktail igen i år vil give rigtig mange deltagere.

Husk, at Danish Beachvolley Tour ikke kun er for landets bedste beachspillere. På beachtouren er der plads til alle uanset alder og niveau – også ungdomsspillere er meget velkomne.

Primo april kan du på beachvolley.dk se, hvilke niveauer og rækker de enkelte stævner udbyder samt tilmelde dig og din makker til sommerens stævner.

Spørgsmål vedrørende Danish Beachvolley Tour kan sendes til: tour@beachvolley.dk eller kontakt Sara Winther Jensen 4326 2718.

Program Danish Beachvolley Tour 2014

Ikke fastlagt

Vejle

Ikke fastlagt

Silkeborg Grundlovsstævne

Ikke fastlagt

Randers

24. maj

Aarhus

31. maj

Sønderborg

07.-08. juni

Odense

14. juni

Aalborg

14. juni

Amager Beachvolley Weekend

28.-29. juni

Ishøj Strand

05.-06. juli

Randers

12.-13. juli

Kolding

19.-20. juli

Copenhagen

26.-27. juli

Kerteminde Strand

02.-03. august

Vejers Strand

09. august

Aabenraa

16.-17. august

Aarhus

23.-24. august

DM-finaler, Amager Strand

Del nyhed

LÆS OGSÅ