Boldscoren kan afgøre slutspilspladserne og direkte duel om semifinalen

Volleyligaen, uge 7: Der er slutspilspladser og direkte adgang til semifinalen på spil i denne sidste uge af Volleyligaens grundspil. Boldscoren kan ende med at blive afgørende. I damernes Volleyliga ligger Team Køge og Aarhus á point som nummer 6 og 7 – og kun nummer 6 kan se frem til en plads i slutspillet.…

:


Volleyligaen, uge 7: Der er slutspilspladser og direkte adgang til semifinalen på spil i denne sidste uge af Volleyligaens grundspil. Boldscoren kan ende med at blive afgørende.

I damernes Volleyliga ligger Team Køge og Aarhus á point som nummer 6 og 7 – og kun nummer 6 kan se frem til en plads i slutspillet. Køge har en kamp i baghånden, men skal møde stærke modstandere i form af Holte og Fortuna Odense. Aarhus møder også Fortuna Odense.

Det kan dermed med stor sandsynlighed blive sæt-regnskabet, der afgør, hvilket af de to hold, der kommer med i slutspillet. Her kan de to hold dog også komme til at stå helt lige, hvis det bliver til 0-3-nederlag i denne uge. I så fald slutter begge hold på -18 sæt, og dermed skal slutspilspladsen uddeles på baggrund af boldscoren, hvor Aarhus pt. ser ud til at ligge lunest i svinget med -112 mod Køges -135.

Brøndby og Holte har snuppet 1. og 2. pladsen og dermed den direkte billet til semifinalerne.

Hvem skal direkte i semifinalen?
Slutspilspladserne er fordelt i herrernes Volleyliga, hvor Aalborg og Bedsted har trukket nitten og ikke kommer med. Til gengæld er det helt åbent i den anden ende af tabellen, hvor Middelfart og Gentofte er i direkte duel om 2. pladsen og dermed en plads direkte i semifinalen.

Middelfart indtager pt. 2. pladsen med 31 point for 12 kampe, mens Gentofte også har 31 point – dog for 13 kampe. De to hold møder hinanden på Fyn lørdag den 15. Inden da har Middelfart spillet sin 13. kamp mod det ubesejrede tophold fra Marienlyst.

Program Volleyligaen for damer
13. februar, kl. 20.30: Team Køge – Holte
14. februar kl. 19.00: Fortuna Odense – Aarhus
15. februar, kl. 14.00: Fortuna Odense – Team Køge
16. februar, kl. 14.00: Frederiksberg – Brøndby
16. februar, kl. 14.00: Holte – Lyngby

Program Volleyligaen for herrer
11. februar, kl. 19.00: Middelfart – Marienlyst
15. februar, kl. 15.00: Middelfart – Gentofte
15. februar, kl. 16.00: Marienlyst – Hvidovre
16. februar, kl. 14.00: Bedsted – Holte

Læs meget mere om VolleyLigaen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ