Danske Ditlevsen belgisk pokalmester efter tiebreak-thriller

Hitchcock kunne ikke havde skrevet et bedre manuskript til den thriller, der udspillede sig i den belgiske pokalfinale. Den danske landsholdsspiller Mads Ditlevsen spillede en af hovedrollerne i den uhyggeligt medrivende kamp, der endte med en imponerende 3-2-sejr til Antwerpen over Roeselare. Den danske landsholdsspiller i volleyball Mads Ditlevsen gav den hele smasharmen, da han…

:


Hitchcock kunne ikke havde skrevet et bedre manuskript til den thriller, der udspillede sig i den belgiske pokalfinale. Den danske landsholdsspiller Mads Ditlevsen spillede en af hovedrollerne i den uhyggeligt medrivende kamp, der endte med en imponerende 3-2-sejr til Antwerpen over Roeselare.

Den danske landsholdsspiller i volleyball Mads Ditlevsen gav den hele smasharmen, da han lørdag aften vandt den belgiske pokaltitel med sin klub Antwerpen. Ditlevsen var en af de bærende kræfter i Antwerpens første pokaltriumf nogensinde.  

Adskillige gange fandt Ditlevsen vej igennem Roeselares blokader med knivskarpe smash, og fra baglinjen gav han flere eksempler på sin imponerende serv.

”Det er den titel i karrieren, som betyder mest for mig. Mere end mit mesterskab i Rumænien. Pokalsejren er det, som klubben har arbejdet frem mod de sidste tre år. Vi var ikke favoritter, men vi var uhyre fokuseret. I femte sæt spiller vi noget af det bedste volley, som jeg nogensinde har været med til. Det føles virkelig godt,” siger Mads Ditlevsen.

Pokalfinalen var en kamp mellem nummer et og to i den bedste belgiske volleyliga. Roeselare indtager duksepladsen med 33 point, mens Mads Ditlevsens Antwerpen ligger toer med 27 point.

De to hold skiftedes til at vinde et sæt, så kampen måtte i en femte og afgørende tiebreak, hvor der kun spilles til 15 point. Men da der skal vindes med to overskydende point blev dramaet ved, og begge hold havde flere matchbolde, inden Antwerpen lukkede kampen ved 28-26. (22-25, 25-16, 15-25, 25-22 og 28-26).

Se de afgørende bolde fra tiebreaken her.

Mads Ditlevsen var en af de bærende kræfter, da det danske volleylandshold ved EM på hjemmebane sidste år imponerede alt og alle og spillede sig i 1/8-finalen.

Næste gang Mads Ditlevsen og resten af det danske landshold skal i aktion på hjemmebane er den 22.-24. maj, når der er EM-kvalifikation i Antvorskovhallen i Slagelse.

Danmark træder på baggrund af det gode resultat ved EM ind i 2. kval-runde, hvor landsholdet er havnet i Gruppe F sammen med Tyrkiet, Hviderusland samt et endnu ukendt hold fra 1. kval-runde.

Del nyhed

LÆS OGSÅ