Her er forslagene fra trænerkommissionen

Den europæiske trænerkommission, Coaches Commission, har arbejdet på en række forslag, som præsenteres for CEV’s bestyrelse den 22. februar. Forslagene skal bygge videre på de succesoplevelser, heriblandt EM i Danmark sidste år, som CEV har oplevet i den seneste tid.   “Jeg er glad for, at vi har fundet fælles fodslag på nogle af de…

:


Den europæiske trænerkommission, Coaches Commission, har arbejdet på en række forslag, som præsenteres for CEV’s bestyrelse den 22. februar. Forslagene skal bygge videre på de succesoplevelser, heriblandt EM i Danmark sidste år, som CEV har oplevet i den seneste tid.  

“Jeg er glad for, at vi har fundet fælles fodslag på nogle af de områder, som vi alle har haft interesse i,” siger Philippe Blain, der er præsident for Coaches Commission, til cev.lu.  

”Formålet var at komme frem til nogle fælles forslag, som kan fremlægges for CEV’s bestyrelse. Forslagene skal bygge videre på vores fælles ambition om fortsat at promovere og udvikle volleyball og beachvolley på tværs af Europa,” siger han.  

“Den følelse af sammenhold og samhørighed, jeg fik i løbet af mødet, gør mig selvsikker i, at vi udforsker de rigtige veje til at bygge videre på det fundament, der er blevet lagt de seneste år.”

En af de ting, som Coaches Commission blev enige om, var, at landsholdene får flere muligheder for at spille internationale kampe, så der kan tiltrækkes mere interesse fra mediernes side, hvilket potentielt kan skaffe flere sponsorer. På den anden side skal de allerbedste landshold nyde privilegiet af at spille færre kampe, samtidig med at man beskytter tiltrækningsværdien i alle CEV’s turneringer.

Derudover blev der lagt vægt på udviklingen af volleyball blandt unge mennesker og nødvendigheden af at samle den viden, som europæiske trænere ligger inde med for at stimulere væksten af den næste generation af volleyballstjerner.

“Vi vil også beskytte trænerne og sikre, at deres kontrakter er i overensstemmelse med kravene fra EU. I forlængelse af dette foreslår vi, at der indføres en certificering, som vi allerede kender det for doktorer og fysioterapeuter,” siger Philippe Blain.

Forslagene fra Coaches Commission vil nu blive taget op i CEV’s bestyrelse og præsident André Meyer, når de mødes senere i denne måned.

Kilde: cev.lu.

Del nyhed

LÆS OGSÅ