Slutspil eller ej og tæt kamp om 2. pladsen

Volleyligaen, uge 6: Volleyligaen går ind i sin næstsidste spilleuge inden slutspillet. Hos damerne er der en slutspilsplads på højkant for Køge. Hos herrerne er der tæt kamp om den direkte billet til slutspilssemifinalen. Der er dømt bundbrag i ugens første kamp i damernes Volleyliga, når Team Køge hjemme tager imod Gentofte. Køge ligger i…

:


Volleyligaen, uge 6: Volleyligaen går ind i sin næstsidste spilleuge inden slutspillet. Hos damerne er der en slutspilsplads på højkant for Køge. Hos herrerne er der tæt kamp om den direkte billet til slutspilssemifinalen.

Der er dømt bundbrag i ugens første kamp i damernes Volleyliga, når Team Køge hjemme tager imod Gentofte. Køge ligger i øjeblikket på en 7. plads med 9 point for 11 kampe. Køge kan dermed skimte Aarhus på 6. pladsen med 12 point, der giver adgang til slutspillet. Køge har spillet to kampe færre end Aarhus og kan dermed selv afgøre, om de skal i slutspil eller ej i holdets første sæson i Volleyligaen nogensinde.

I ugens to øvrige kampe hos damerne gælder det om at få den bedst mulige placering i grundspillet, så der på papiret venter en lettere modstander i slutspillet.  

Tæt kamp om 2. pladsen
Hos herrerne er der tær kamp om andenpladsen og direkte adgang til en semifinale i slutspillet. Mens Marienlyst ser ud til at have sat sig på 1. pladsen, er 2. pladsen mere åben.

Tirsdag tager de nykårede bronzevindere fra de nordiske mesterskaber Middelfart imod Randers. Randers drillede i sidste uge Volleyligaens ubestridte tophold Marienlyst med et knebent 2-3-nederlag. Begge hold kæmper om en direkte plads i semifinalen i slutspillet, hvilket kræver minimum en 2. plads. Middelfart har pt. 28 point for 11 kampe, mens Randers har 23 point for 13 kampe.

Gentofte er i den grad også med i kampen om 2. pladsen. Nordsjællænderne har 25 point for 11 kampe og tager i denne uge både imod Holte og Hvidovre på hjemmebane.

I bunden af ligaen skal Aalborg forsøge at hente sæsonens første point, når Bedsted kommer på besøg lørdag.

Program Volleyligaen for damer
04. februar, kl. 19.00: Gentofte – Team Køge
04. februar kl. 19.00: Holte – Frederiksberg
08. februar, kl. 14.00: Brøndby – Lyngby

Program Volleyligaen for herrer
04. februar, kl. 19.30: Middelfart – Randers
04. februar, kl. 20.00: Marienlyst – Bedsted
04. februar, kl. 20.30: Gentofte – Holte
08. februar, kl. 15.00: Gentofte – Hvidovre
08. februar, kl. 16.00: Aalborg HIK – Bedsted

Læs meget mere om VolleyLigaen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ