Dobbelt dansk deltagelse i Nordiske mesterskabsfinaler

Danmark er stærkt repræsenteret i form af Marienlyst og Middelfart, når finalespillet om det nordiske mesterskab for klubhold afvikles i aften og resten af weekenden i Marienlystcentret. Der bliver masser af god volleyball på Fyn i weekenden, når det nordiske mesterskab for klubhold skal afgøres. Marienlyst og Middelfart skal forsvare i de danske farver, når…

:


Danmark er stærkt repræsenteret i form af Marienlyst og Middelfart, når finalespillet om det nordiske mesterskab for klubhold afvikles i aften og resten af weekenden i Marienlystcentret.

Der bliver masser af god volleyball på Fyn i weekenden, når det nordiske mesterskab for klubhold skal afgøres. Marienlyst og Middelfart skal forsvare i de danske farver, når de stærke modstandere fra svenske Falkenberg og norske Nyborg kommer på besøg. Der spilles alle mod alle i finaleweekenden.

Marienlyst har tre gange tidligere vundet NM – nemlig i 2009, 2010 og 2012. Det er sjette gang i træk, at Marienlyst er blandt de fire finalehold. Og Marienlysttræner Kaj Jeppesen ved, hvor vigtig første kamp er, da de danske mestre har sigtekortet rettet ind på guld:

”Det er mesterskabet, vi går efter. De to gange, vi ikke har vundet NM, har vi tabt 2-3 til det senere mesterhold på førstedagen. Så åbningskampen er vigtig,” siger Kaj Jeppesen til Fyens Stiftstidende.

Marienlyst møder svenske Falkenberg i den første kamp i aften, hvor Middelfart møder det regerende nordiske mesterhold, Nyborg fra Norge. Det er fjerde gang, at Middelfart er med ved NM-finalerunden. De tre første gange er det blevet til sølv, bronze og en fjerdeplads.

Middelfarts sportschef, Jacob E. Petersen har meldt ud, at målsætningen er at få metal om halsen.

Middelfart og Marienlyst mødes lørdag eftermiddag.

Program

Fredag den 31. januar
18.30: Marienlyst – Falkenberg
20.30: Nyborg – Middelfart

Lørdag den 1. februar
15.00: Middelfart – Marienlyst
17.00: Nyborg – Falkenberg

Søndag den 2. februar
14.00: Marienlyst – Nyborg
16.00: Falkenberg – Middelfart 

Del nyhed

LÆS OGSÅ