Dansk Volleyball Forbund søger udviklingskonsulent

Dansk Volleyball Forbund søger en frisk og dynamisk medarbejder, der i et spændende og innovativt miljø med høj intensitet og mange udfordringer, vil være med til yderlige at løfte det store arbejde, der bliver gjort på Bredde- og Udviklingsområdet i Dansk Volleyball Forbund (DVBF). HovedopgaverSom vores kommende udviklingskonsulent kommer du til at arbejde med nogle…

:


Dansk Volleyball Forbund søger en frisk og dynamisk medarbejder, der i et spændende og innovativt miljø med høj intensitet og mange udfordringer, vil være med til yderlige at løfte det store arbejde, der bliver gjort på Bredde- og Udviklingsområdet i Dansk Volleyball Forbund (DVBF).

Hovedopgaver
Som vores kommende udviklingskonsulent kommer du til at arbejde med nogle af følgende områder:

§  Kidsvolley version 2.0 er vores nye store satsning sammen med DIF. Du vil som en væsentlig del af dine opgaver skulle være aktiv med Kidsvolley ude i vores klubber og du skal således forvente aftenarbejde.

§  Stævneadministrator for Kids- og Teenvolleyturneringer

§  Planlægning, koordinering og afvikling af skoleturneringer for 32.000 skoleelever i samarbejde med DVBF’s klubber og øvrige udviklingskonsulenter.

§  Være projektansvarlig for DVBF’s Bedstevolley-projekt.

§  Indgå i bredde- og udviklingsområdets øvrige opgaver sammen med DVBF’s tre andre udviklingskonsulenter.

Personprofil
Vi leder efter en person, der kan arbejde selvstændigt og være i stand til at udvikle og implementere kortere og længerevarende projekter, som kan involvere mange interessenter. Du skal kunne formidle budskaber, skabe begejstring og har en personlig udstråling og optræden, der signalerer udadvendthed og imødekommenhed.

Din uddannelsesbaggrund er af mindre betydning.

Endvidere er det nødvendigt, at du har erfaring med Kidsvolley og foreningsarbejde samt at du er fleksibel i forhold til arbejdstid.

Vilkår
Vi kan tilbyde en stilling med spændende og varierede opgaver inden for volleyball med en dynamisk arbejdsplads som udgangspunkt i Idrættens Hus i Brøndby. DVBF tilbyder som en del af stillingen mulighed for videre- og efteruddannelse sammen med DIF’s øvrige udviklingskonsulenter. Ansættelsen sker på fuldtid (37 timer pr. uge) i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF).

Løn og øvrige forhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Yderligere information om stillingen kan du få ved at kontakte Udviklingschef Peter Morell på telefon: 2372 2764.

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så send din ansøgning med CV som Word-fil til Peter Morell på e-mail: pmr@volleyball.dk. Ansøgningsfristen er den 12. februar med tiltrædelse den 1. marts eller snarest derefter. Jobsamtaler forventes afholdt i uge 8.

Download stillingsopslaget som pdf her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ