Tæt løb om slutspilspladserne og kampen om den vigtige tredjeplads

Volleyligaen, uge 5: Volleyligaen går ind i sin tredjesidste spilleuge inden slutspillet. Hos damerne kæmper Aarhus og Køge om at snuppe den sidste slutspilsplads, mens Bedsted og Aalborg ser ud til at have trukket sorteper hos herrerne. Her er der kamp om tredjepladsen, som på papiret sikrer en lettere kvartfinale i slutspillet. Brøndby og Holte…

:


Volleyligaen, uge 5: Volleyligaen går ind i sin tredjesidste spilleuge inden slutspillet. Hos damerne kæmper Aarhus og Køge om at snuppe den sidste slutspilsplads, mens Bedsted og Aalborg ser ud til at have trukket sorteper hos herrerne. Her er der kamp om tredjepladsen, som på papiret sikrer en lettere kvartfinale i slutspillet.

Brøndby og Holte er stukket af i toppen af damernes Volleyliga, mens Gentofte med al sandsynlighed slutter sidst i ligaen. Med seks hold som skal videre til slutspillet, kæmper Team Køge og Aarhus om at booke den sidste billet.

Pt. ligger Aarhus på den adgangsgivende sjetteplads med 11 point for 12 kampe. Blot to point efter – og for to kampe færre – ligger Team Køge med 9 point for 10 kampe. Både Team Køge og Aarhus møder i denne uge Frederiksberg, hvilket kan give en forsmag på styrkeforholdene.

I toppen ligger Lyngby pt. til at snuppe tredjepladsen med 21 point for 11 kampe, mens Fortuna Odense ånder dem i nakken med 16 point for 10 kampe og Frederiksberg med 15 point – også for 10 kampe. 

Nummer 1 og 2 i Volleyligaen går direkte i semifinalen. Nummer 3 møder nummer 6 i kvartfinalen, mens nummer 4 møder nummer 5.

Tæt ræs om tredjepladsen
I herrernes Volleyliga hentede Middelfart hele 9 point i sidste uge med sikre 3-0-sejre over Randers, Bedsted og Holte. Dermed holder klubben trit med Marienlyst i toppen, der vandt deres ene kamp mod Aalborg 3-0. Middelfart indtager dermed en øjeblikkelig andenplads i ligaen, hvilket sikrer en plads direkte i semifinalen.  

Den helt tætte kamp i herrernes Volleyliga er kampen om tredjepladsen. Gentofte, Randers og Holte ligger pt. inden for fem points forskel med tre spilleuger igen – Gentofte med én spillet kamp færre. Mens alle tre hold nok skal komme i slutspillet, så er det spændende at se, hvem der snupper tredjepladsen i grundspillet, da dette hold skal møde nummer seks fra grundspillet, som pt. er Hvidovre.

Nummer fire i grundspillet møder nummer fem i den anden kvartfinale om en plads i semifinalen.

Program Volleyligaen for damer
28. januar, kl. 19.00: Fortuna Odense – Lyngby (TV)
29. januar, kl. 19.00: Frederiksberg – Køge
01. februar, kl. 13.00: Gentofte – Brøndby
01. februar, kl. 14.00: Aarhus – Frederiksberg
02. februar, kl. 14.00: Fortuna Odense – Gentofte

Program Volleyligaen for herrer
28. januar, kl. 20.30: Marienlyst – Randers (TV)
01. februar, kl. 15.00: Gentofte – Aalborg
02. februar, kl. 14.00: Holte – Randers
02. februar, kl. 14.00: Hvidovre – Aalborg

Læs meget mere om Volleyligaen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ