Wildcardhold i Danmarksturneringen 2014-15

Turneringsstyregruppen har godkendt reglerne for wildcardholds deltagelse i Danmarksturneringen for sæsonen 2014-15.Jf. §3 kan et wildcardhold efter to sæsoner overgå til et almindeligt seniorhold, hvis klubben ønsker dette. Seniorholdet er herefter underlagt de gældende regler for klubbernes deltagelse i Danmarksturneringen (ingen klub/holdfælles skab kan være repræsenteret med mere end ét ordinært hold i VolleyLigaen/1. division…

:


Turneringsstyregruppen har godkendt reglerne for wildcardholds deltagelse i Danmarksturneringen for sæsonen 2014-15.
Jf. §3 kan et wildcardhold efter to sæsoner overgå til et almindeligt seniorhold, hvis klubben ønsker dette. Seniorholdet er herefter underlagt de gældende regler for klubbernes deltagelse i Danmarksturneringen (ingen klub/holdfælles skab kan være repræsenteret med mere end ét ordinært hold i VolleyLigaen/1. division eller mere end to ordinære hold i Danmarksturneringen)

Nedenstående hold opfylder kriterierne for at over gå som almindelige seniorhold i sæsonen 2014-15, såfremt I ikke fremsender en wildcardansøgning senest den 1. marts 2014 vil holdene overgå som almindelige seniorhold  (evt. med mulighed for tvangsnedrykning).

Herrer
Gentofte Volley wildcard (1. div HØ)
Lyngby-Gladsaxe wildcard (1. div HØ)
Middelfart wildcard (2. div HM)
Randers Novo Volley wildcard (1. div HV)
Team Køge wildcard (1. div HØ)
 
Damer
BRH Volley wildcard (1. div DØ)
Fortuna Odense wildcard (2. div DM)
Gentofte Volley wildcard (1. div DØ)
Randers Novo Volley wildcard (2. div DV)
Team Køge wildcard (VolleyLigaen)

Del nyhed

LÆS OGSÅ