Volleyligaen for herrer og damer kan få nye tophold i denne uge

Volleyligaen, uge 2: Første spillerunde i det nye år byder på to spændende topopgør. Hos herrerne tørner de to fynske klubber Marienlyst og Middelfart sammen, mens Brøndby og Holte mødes hos damerne. Begge ligaer kan få nyt tophold. Marienlyst indtager i øjeblikket duksepladsen i herrernes Volleyliga med 20 point, mens Middelfart ligger nummer tre med…

:


Volleyligaen, uge 2: Første spillerunde i det nye år byder på to spændende topopgør. Hos herrerne tørner de to fynske klubber Marienlyst og Middelfart sammen, mens Brøndby og Holte mødes hos damerne. Begge ligaer kan få nyt tophold.

Marienlyst indtager i øjeblikket duksepladsen i herrernes Volleyliga med 20 point, mens Middelfart ligger nummer tre med 16 point – dog for en kamp færre. Kan Middelfart slippe fra den fynske hovedstad med alle tre point, er topstriden pludselig helt åben. Og da Middelfart spiller to kampe i denne uge, kan den vestfynske klub stryge helt til tops, hvis de formår at vinde ugens anden kamp mod Hvidovre.

I den tunge ende af tabellen skal Aalborg forsøge at hente sæsonens første point, når de tager imod Holte, der indtager Volleyligaens 5. plads.

Skal Brøndby til tops?
I damernes Volleyliga skal Brøndby i årets første kamp forsøge at gentage succesen fra tidligere på sæsonen, hvor de blågule rejste fra Holte med en 3-0-sejr i bagagen. En sejr sender Brøndby på 1. pladsen i Volleyligaen. Holte ligger pt. nummer 1 med 23 point, mens Brøndby ligger nummer 2 med 22 point og en kamp færre.

Kampen mellem Brøndby og Holte vises direkte på Kanal Sport tirsdag den 7. januar klokken 19.00.

I bunden af damernes Volleyliga kan Aarhus og Team Købe bytte plads, når de to hold står overfor hinanden den 11. januar.

Program Volleyligaen for herrer
09. januar, kl.20.30: Bedsted KFUM – Randers Novo Volley
10. januar, kl. 19.30: Boldklubben Marienlyst – Middelfart VK
12. januar, kl. 14.00: Hvidovre VK – Middelfart VK
12. januar, kl. 15.00: Aalborg HIK – Holte IF

Program Volleyligaen for damer
07. januar, kl. 19.00: Brøndby Volleyball Klub – Holte IF
11. januar, kl. 13.00: Gentofte Volley – Fortuna Odense Volley
11. januar, kl. 15.00: Team Køge – Aarhus Volleyball
12. januar, kl. 12.15: Brøndby Volleyball Klub – Aarhus Volleyball

Læs meget mere om VolleyLigaen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ