Kidsvolley 2.0

Et succesfuldt EM på hjemmebane har skabt ny energi i de danske volleyballklubber. Nu satser Dansk Volleyball Forbund stort på fremtidens volleyballstjerner med Kidsvolley 2.0. Flere end 900 klubbesøg fra volleyballforbundets konsulenter er vejen. Flere end 3.000 kidsvolleyspillere render rundt i de danske haller og griber, kaster og slår sig vej ind i volleyballsportens verden.…

:


Et succesfuldt EM på hjemmebane har skabt ny energi i de danske volleyballklubber. Nu satser Dansk Volleyball Forbund stort på fremtidens volleyballstjerner med Kidsvolley 2.0. Flere end 900 klubbesøg fra volleyballforbundets konsulenter er vejen.

Flere end 3.000 kidsvolleyspillere render rundt i de danske haller og griber, kaster og slår sig vej ind i volleyballsportens verden. Og i de næste fire år kan kidsspillerne og deres trænere se frem til mange flere besøg fra Dansk Volleyball Forbund konsulenter.

”Efter EM på hjemmebane kan vi mærke, at der er fornyet energi ude i klubberne. Det er en oplagt mulighed for at sætte mere fokus på Kidsvolley, som har været en af de mest succesfulde satsninger fra Dansk Volleyball Forbund gennem tiden. Derfor går vi nu i samarbejde med DIF i gang med Kidsvolley 2.0, som skal give ny energi til klubberne, få flere spillere og flere trænere,” siger Peter Morell, Bredde- og Udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund.

Volleyballforbundet vil være massivt til stede i kidsvolleyklubberne med flere end 900 klubbesøg i løbet af de næste fire år, som Kidsvolley 2.0 strækker sig over. Kidsvolleyklubberne kan forvente at få besøg af en udviklingskonsulent tre-fire gange om året.  

”Vi skal ud, hvor det sker. Vi kommer ikke med en færdig plan til klubberne og siger ’værsgo – det her skal I gøre’. Vi skal have en snak med klubberne på deres præmisser og høre dem, hvad de vil. Vil de have flere spillere, uddanne nye trænere, eller har de brug for inspiration til træningen? Vi snakker sammen og finder de veje, som passer til den enkelte klub. Og vi starter nu”, siger Peter Morell.

”Vi vil støtte mere tydeligt op om de fantastiske frivillige trænere, som gør et enormt stykke arbejde i det daglige over hele landet. De skal vide, at de kan trække på DVBF’s viden og erfaringer, og vi virkelig værdsætter det, de gør for dansk volleyballs fremtid.”

Dansk Volleyball Forbund vil i forbindelse med Kidsvolley 2.0 også lave en stor udendørs sommerturnering, som skal være en tilbagevendende event. Samtidig vil DVBF udvide og udvikle antallet af samlinger og uddannelsestilbud til kids-trænere og ledere samt genoptage tidligere tiders succesfulde inspirationsture til udlandet.

Kidsvolley har eksisteret i 12 år og er et specialudviklet volleyspil for de 6-12-årige, hvor drenge og piger gradvist lærer de forskellige principper i volleyball. Spillet udvikler sig fra ren bevægelse, til kaste- og gribebevægelser, til volleyballkast og -slag og frem til det færdige volleyballspil.

Besøg kidsvolleys egen hjemmeside her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ