Fred Sturm stopper som volleylandstræner

Danmarks herrelandstræner i volleyball gennem de sidste ti år Fred Sturm stopper. Dansk Volleyball Forbund skal finde en ny landstræner til sine herrehold. Det står klart, efter 60-årige Fred Sturm ikke har fået sin kontrakt med volleyforbundet forlænget. ”Fred Sturm har været en enorm kapacitet for dansk volleyball gennem sine ti år som landstræner. Han…

:


Danmarks herrelandstræner i volleyball gennem de sidste ti år Fred Sturm stopper.

Dansk Volleyball Forbund skal finde en ny landstræner til sine herrehold. Det står klart, efter 60-årige Fred Sturm ikke har fået sin kontrakt med volleyforbundet forlænget.

”Fred Sturm har været en enorm kapacitet for dansk volleyball gennem sine ti år som landstræner. Han har om nogen været manden, der har været med til at bringe herrelandsholdet op blandt Europas bedste, hvilket han viste ved at nå 1/8-finalen ved EM på hjemmebane i september,” siger Mikael Trolle, direktør i Dansk Volleyball Forbund.

”Vi har været ekstremt glade for samarbejdet med Fred Sturm. Men efter U20 EM i 2012 og EM i 2013 er landsholdet ikke mere samlet fem måneder om året, og behovet for en fuldtidsansat landstræner er derfor ikke længere til stede. Ophøret af samarbejdet med Fred Sturm får ikke indflydelse på vores ambition om fortsat at deltage i mange turneringer, kvalifikationer og forhåbentlig slutrunder i fremtiden. Vi ønsker Fred Sturm alt det bedste i fremtiden,” siger han.

Fred Sturm er enig i, at der skal nye kræfter til at føre herrelandsholdet videre.

”Jeg er meget taknemmelig for at have været landstræner for herrerne. Det har været en ære og noget, som jeg vil værdsætte resten af mit liv. Det er det rette tidspunkt at slutte samarbejdet på. Det er den rigtige beslutning for forbundet og for landsholdet. Det har været fantastisk at arbejde sammen med så mange godhjertede, dedikerede og omsorgsfulde spillere, trænere og kollegaer i forbundet. Mange tak til dem alle sammen,” siger Fred Sturm og fortsætter:

”Man kan virkelig finde ægte dedikation i dansk volleyball. Det er noget, som jeg har oplevet på nærmeste hold i min tid her. Det er disse kvaliteter, der skaber muligheder for fortsat vækst og udvikling. Jeg ønsker alle i dansk volleyball enhver succes i fremtiden,” siger Fred Sturm.

Fred Sturm tiltrådte som dansk landstræner den 1. januar 2003, på sin 50 års fødselsdag. Dansk Volleyball Forbund har endnu ikke fundet en ny landstræner.

Del nyhed

LÆS OGSÅ