To danske hold i Sydafrikansk sand imorgen

To danske hold deltager i kvalifikationen til World Tourens sidste afdeling i denne sæson. Turneringen spilles i Durban og er blevet dedikeret til Nelson Mandelas minde. Brødrene Anders og Søren Hoyer, samt Martine Olesen og Peter Kildegaard stiller op i rødt og hvidt, og især brødrene spås gode chancer for at avancere til torsdagens hovedturnering.…

:


To danske hold deltager i kvalifikationen til World Tourens sidste afdeling i denne sæson. Turneringen spilles i Durban og er blevet dedikeret til Nelson Mandelas minde.

Brødrene Anders og Søren Hoyer, samt Martine Olesen og Peter Kildegaard stiller op i rødt og hvidt, og især brødrene spås gode chancer for at avancere til torsdagens hovedturnering. De skal blot vinde en enkelt kvalifikationskamp, mens Olesen/Kildegaard skal ud i to kampe med en ringere seedning.

Hjælp fra Bodil
Danskerne har i efteråret trænet i de forskellige indendørs sand-haller, der findes herhjemme, men har været opmærksomme på at der er vindstille i hallerne. “Vi har været udenfor og spille til opvarmning,” fortæller Hoyer-brødrene, der tilmed lagde en video ud på holdets Facebook-side, hvor de træner udenfor mens stormen Bodil rusker i dem. Og det bliver ikke omsonst, for vejrudsigten i Durban lover både regn, vind og risiko for torden.

Otte af kvalifikationens 25 hold avancerer til hovedturneringen, der starter med puljespil og slutter med finaler søndag. Der spilles om en præmiepulje på 120.000$ hos både herrerne og damerne.

Del nyhed

LÆS OGSÅ