Kom til EM-Frivilligfest

Dansk Volleyball Forbund vil gerne sige stor tak til alle de mange frivillige, der gjorde en fantastisk indsats ved EM i volleyball. Derfor inviteres til gratis frivilligfest lørdag den 18. januar i forbindelse med pokalfinalerne i Odense. Tak er kun et fattigt ord. Og med den enorme indsats som alle de frivillige gjorde under EM…

:


Dansk Volleyball Forbund vil gerne sige stor tak til alle de mange frivillige, der gjorde en fantastisk indsats ved EM i volleyball. Derfor inviteres til gratis frivilligfest lørdag den 18. januar i forbindelse med pokalfinalerne i Odense.

Tak er kun et fattigt ord. Og med den enorme indsats som alle de frivillige gjorde under EM i volleyball i september, vil DVBF gerne invitere til Frivilligfest!

Det er gratis at deltage, og forbundet giver endda transporttilskud, så flest mulig kommer til Odense, fortæller EM-røverhistorier og ser pokalfinalerne.

Praktiske oplysninger
Dato: Lørdag den 18. januar
Sted: Odense Idrætshal
Tid: 15.00-ca. 22.00

Program
15.00-ca. 17.00: Vi er aktive i hallen, hvor de frivillige fra Odense, Herning, Aarhus og København udfordrer hinanden.

17.30-18.30: Fælles spisning før kampene.

18.30-ca. 22.00: Vi ser de to pokalfinaler i Odense Idrætshal.

Efter sidste kamp er der mulighed for at tage til Dalum skole og hygge med andre fra Pokalfestivalen.

Deadline for tilmelding: 6. januar til Christina Attrup: chr@volleyball.dk eller Peter Morell: pmr@volleyball.dk

For at være inviteret skal du have været frivillig under EM, og have modtaget en indbydelse pr. mail. Har du ikke modtaget en indbydelse kan du henvende dig til Christina Attrup på chr@volleyball.dk.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ