DVBF ændrer i organisationen

Dansk Volleyball Forbund afviklede for bare få måneder siden et Europamesterskab som på flere måder var banebrydende, og derfor har høstet meget stor national- og international anerkendelse. En af de personer der både før og under EM har trukket et rigtig stort læs og bidraget afgørende til EM successen er Per Vind Petersen. Per har…

:


Dansk Volleyball Forbund afviklede for bare få måneder siden et Europamesterskab som på flere måder var banebrydende, og derfor har høstet meget stor national- og international anerkendelse. En af de personer der både før og under EM har trukket et rigtig stort læs og bidraget afgørende til EM successen er Per Vind Petersen. Per har haft ansvaret for indkøb og opbygning banerne i de 4 arenaer hvor EM kampene er blevet spillet. En opgave han har klaret på absolut bedste vis, hvilket resulterede i bedømmelsen “ excellent” af det internationale forbund. Det har i perioden op til EM været nødvendigt for Per at bo i København. Efter at EM nu er vel overstået, har Per valgt at flytte tilbage til Esbjerg. 

Per’s fuldtidsansættelse i DVBF’s har tidligere omfattet EuroVolley 2013 samt en rolle som eliteklubkonsulent med specielt ansvar omkring VolleyLigaen og samarbejdet med Kanalsport. Men i forbindelse med at EM 2013 er afsluttet, og i og med at Per er flyttet tilbage til Esbjerg, har DVBF ikke fundet det hensigtsmæssigt at opretholde denne kombinationsansættelse, hvorfor Per stopper som fuldtidsansat DVBF med udgangen af februar måned. DVBF’s nye organisation vil skulle udfylde det rum der efterlades, nu hvor Per ikke længere kommer til at varetage konsulentrollen for VolleyLigaklubberne. Til gengæld håber DVBF at Per stadig vil kunne tilknyttes DVBF som projektansat på deltid, idet Per har vist en helt unik evne til at løse funktioner omkring DVBF’s nationale- og internationale events

Del nyhed

LÆS OGSÅ