Ungdoms DM 2014

DVBF’s Bredde- og Udviklingsstyregruppe har udpeget arrangører til Danmarksmesterskaberne for ungdom i foråret 2014. For første gang i nyere tid blir et ungdomsmesterskab afgjort i Nordjylland, idet U16 blir afholdt hos Aalborg HIK. U18 blir med Ikast KFUM som værter lagt i hænderne på en rutineret afvikler. U14 blir for første gang afholdt på Sjælland med…

:


DVBF’s Bredde- og Udviklingsstyregruppe har udpeget arrangører til Danmarksmesterskaberne for ungdom i foråret 2014.

For første gang i nyere tid blir et ungdomsmesterskab afgjort i Nordjylland, idet U16 blir afholdt hos Aalborg HIK. U18 blir med Ikast KFUM som værter lagt i hænderne på en rutineret afvikler. U14 blir for første gang afholdt på Sjælland med Ishøj Volley som værter.

Der har været flere kvalificerede ansøgere til at være arrangører – både rutinerede og nye ansøgere. Det anser Bredde- og Udviklingsstyregruppen som meget glædeligt, og håber at de ansøgere der ikke er blevet tildelt et mesterskab i 2014, vil melde sig igen i de kommende år.

Bredde- og Udviklingsstyregruppen har i den endelige udvælgelse lagt vægt på at få en geografisk spredning, samtidig med at der over år blir en fornuftig fordeling. 

U18 DM afholdes den 12.-13. april 2014 på Hyldgårdsskolen i Ikast med Ikast KFUM som arrangør.

U14 DM afholdes den 3.-4. maj 2014 i Ishøj Idrætscenter med Ishøj Volley som arrangør.

U16 DM afholdes den den 10.-11. maj 2014 i Aalborg Stadionahaller med Aalborg HIK som arrangør.

Tidligere har det været besluttet, at U21 DM afholdes den 28.-30. marts 2014 i Kildeskovshallen, med Gentofte Volley som arrangør. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ