Ned i vintervarmen

To danske hold stiller op ved World Tour Open turneringen i Sydafrika 11.-15. december. Dernede er sommeren på vej, men herhjemme har holdene gode, men vindstille betingelser i beach-hallerne i Odense og København. Derfor varmer holdene op i indendørs og spiller derefter pepper udenfor i 10 – 15 min til hver træning, for at vænne…

:


To danske hold stiller op ved World Tour Open turneringen i Sydafrika 11.-15. december.

Dernede er sommeren på vej, men herhjemme har holdene gode, men vindstille betingelser i beach-hallerne i Odense og København. Derfor varmer holdene op i indendørs og spiller derefter pepper udenfor i 10 – 15 min til hver træning, for at vænne sig til at være udendørs inden afrejsen til Sydafrika. Derefter afsluttes resten af træningen i beachhallen.

Peter Kildegård og Martin Olesen stiller op med masser af selvtillid efter sejren i Nevza stævnet i Göteborg. Det andet er Hoyer-brødrene Anders/Søren, som har masser af rutine – Anders rundende 100 internationale stævner i sommers.

Mads Rosager og Kristoffer Abell er sparringspartnere for Anders/Søren i Odense, mens Lior Koren og Jacob Stormly er sparringspartnere for Martin/Peter i København.

Del nyhed

LÆS OGSÅ