DIF´s og DVBF´s Talenthold er på banen

I foråret 2013 indgik Danmarks Idræts Forbund og Dansk Volleyball Forbund en aftale om et talentudviklingsprojekt.Efter en lang planlægningsfase påbegyndte ca. 20 drenge og 20 piger i henholdsvis Øst og Vest træningsarbejdet i august måned.Disse 4 truppe træner nu jævnligt sammen, samtidig med at de er fuldt tilknyttet deres respektive klubber.Alle 4 hold er indplaceret i…

:


I foråret 2013 indgik Danmarks Idræts Forbund og Dansk Volleyball Forbund en aftale om et talentudviklingsprojekt.
Efter en lang planlægningsfase påbegyndte ca. 20 drenge og 20 piger i henholdsvis Øst og Vest træningsarbejdet i august måned.
Disse 4 truppe træner nu jævnligt sammen, samtidig med at de er fuldt tilknyttet deres respektive klubber.
Alle 4 hold er indplaceret i hver sin 1. division, hvor de spiller 1 udekamp mod de øvrige hold i rækken.
Det var derfor med stor spænding hos alle omkring projektet, at holdene i denne weekend sæsondebuterede og for første gang skulle måles på deres niveau i rækken.
I 1. div. Vest herrer spillede Talenthold Vest 2 kampe mod henholdsvis Kolding og ØSVN. Begge kampe blev tabt 1-3, men headcoach Thomas Bertelsen var tilfreds med indsatsen.
I 1. div. Vest piger førte Mats Bjørkman sine spillere frem til en 3-0 sejr over Funder, men måtte indkassere et 0-3 nederlag til Ry.
I 1. div. Øst herrer vandt Talentholdet 3-2 over KV61 og dagen efter blev det til en 3-1 sejr over Gentofte Wild card. Holdet blev ledet af Jørgen Breinholm.
I 1. div. Øst piger tabte Skafte Herskinds hold 1-3 til KV61.

Alt i alt blev det en god debut for talentholdene, som viste at de alle har et niveau, der gør dem fuld ud kompetitive i deres række.
Det bliver spændende at følge talentholdsprojektet, som har til formål at videreudvikle på unge volleyballtalenter og bidrage til at fastholde denne målgruppe i volleyballsporten.

Del nyhed

LÆS OGSÅ