Volley-anfører skriver med tyrkisk klub

Anføreren for de danske volleyherrer, Kristian Knudsen, har skrevet kontrakt med den tyrkiske klub Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü. Dermed fortsætter Kaptajn Knudsen sin flotte udlandskarriere. EM-slutrunden på hjemmebane var for den danske landsholdsanfører Kristian Knudsen en oplagt mulighed for at profilere sig over for en ny klub, så karrieren kunne fortsætte. Og selvom Kaptajn…

:


Anføreren for de danske volleyherrer, Kristian Knudsen, har skrevet kontrakt med den tyrkiske klub Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü. Dermed fortsætter Kaptajn Knudsen sin flotte udlandskarriere.

EM-slutrunden på hjemmebane var for den danske landsholdsanfører Kristian Knudsen en oplagt mulighed for at profilere sig over for en ny klub, så karrieren kunne fortsætte.

Og selvom Kaptajn Knudsen og co. sensationelt spillede sig i 1/8-finalen, har det rigtige tilbud dog ladet vente på sig. Nu har Knudsen så skrevet under med den tyrkiske klub Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü.

”Jeg valgte klubben, fordi det er det eneste seriøse tilbud, jeg har fået. Og så var jeg ved at være lidt træt af at holde ferie,” siger Kristian Knudsen.

”Der var en agent, som fik mig til prøvetræning. Jeg trænede to gange, så var de overbevist og vi blev enige om en pris. Klubben har været i 1. division i 15 år og er en klub med mange unge tyrkiske spillere. Der er kun én anden udlænding. Klubben har tabt de første tre kampe i denne sæson og har 1 point. Målet er at redde klubben og blive i 1. division. Det bliver en hård opgave, men det er også en god udfordring,” siger han.

Kristian Knudsen har tidligere spillet i Belgien, Frankrig, Tyskland og Qatar.

Næste gang den danske anfører skal i aktion for landsholdet bliver den 22.-25. maj 2014, hvor Danmark skal spille EM-kvalifikationskampe på hjemmebane mod Hviderusland og Tyrkiet samt en endnu ukendt modstander.  

Kval-kampene afvikles over to omgange. Danmark får fordel af hjemmebane i den første runde, mens næste runde spilles ugen efter i Hviderusland. Vinderne af de i alt seks kval-grupper er direkte kvalificeret til EM 2015 i Italien og Bulgarien.

Del nyhed

LÆS OGSÅ