Dansk Volleyball Forbund ansætter pressechef

Dansk Volleyball Forbund har ansat en pressechef. Jakob Wärme Hansen skal være med til at fastholde den synlighed, som sporten nød under det netop afviklede EM på hjemmebane. Samtidig skal den generelle kommunikation i forbundet styrkes. Jakob Wärme Hansen kommer fra en stilling som pressechef for EM i volleyball, som Danmark afviklede sammen med Polen…

:


Dansk Volleyball Forbund har ansat en pressechef. Jakob Wärme Hansen skal være med til at fastholde den synlighed, som sporten nød under det netop afviklede EM på hjemmebane. Samtidig skal den generelle kommunikation i forbundet styrkes.

Jakob Wärme Hansen kommer fra en stilling som pressechef for EM i volleyball, som Danmark afviklede sammen med Polen den 20.-29.september.

”EM på hjemmebane var med til at få sat volleyball på Danmarkskortet. Med en øget prioritering af kommunikation og en offensiv presseindsats vil vi fortsætte det gode arbejde, som blev startet i forbindelse med EM. EM har åbnet mange nye platforme og samarbejdsrelationer, som vi skal udnytte,” siger Mikael Trolle, direktør i Dansk Volleyball Forbund.

”Derfor er det med stor glæde, at vi fra i dag tilknytter Jakob som pressechef i Dansk Volleyball Forbund. Det kan forhåbentlig blive startskuddet til mere volleyball i danskernes bevidsthed,” siger han.

Jakob Wärme Hansen er uddannet cand.comm. og journalist fra Roskilde Universitet og har blandt andet arbejdet for Sport Event Denmark, Danmarks Lærerforening, VM i brydning i 2009 og EM i volleyball 2013.

Del nyhed

LÆS OGSÅ