Ændring af finaleslutspillet – kvalifikationskampe

Der er trukket lod til EM kvalifikationen i foråret 2014. De danske DU19 & HU20 landshold har fået en god seedning så de indtræder direkte i 2. runde. Holdene skal spille den 24-27. april, i stedet for primojanuar som først antaget. Vi kan i Danmark ikke stå en situation hvor vi kan have klubber må undvære landsholdsspillere i…

:


Der er trukket lod til EM kvalifikationen i foråret 2014. De danske DU19 & HU20 landshold har fået en god seedning så de indtræder direkte i 2. runde. Holdene skal spille den 24-27. april, i stedet for primo
januar som først antaget.

Vi kan i Danmark ikke stå en situation hvor vi kan have klubber må undvære landsholdsspillere i afgørende kamp f.eks. i en evt. DM-finale. På den baggrund har turneringsstyregruppen besluttet at ændre turneringsterminerne turneringen i foråret.

VolleyLigaen Herrer
Herrernes DM-finaleforløb flyttes 1 uge frem, så det følger damernes oprindelige finaleforløb
Kampen planlagt i 14. spillerunde (17-23. februar), flyttes så de er spillet senest søndag den 16. februar

Kvalifikations Liga / 1. division
Eventuelle kvalifikationskampe mellem 1. div / Liga som skulle have været afviklet i weekenden den 26-27. april spilles som hverdagskampe den 29 el. 30. april hvis nogle af holdene har spillere på HU20 landsholdet

Kvalifikationsstævne til 2. division
Såfremt der er ungdomslandsholdsspillere på hold der skal kvalifikation til 2. division som er planlagt til weekenden den 26-27. april, flyttes kvalifikationsstævnet til den 3-4. maj

Hent det reviderede rundeskema her >>

På vegne af Turneringsstyregruppen

Henrik Petersen
Turneringsleder

Del nyhed

LÆS OGSÅ