Tre danske hold klar til NCC-finalerne

I weekenden blev der spillet volleyball af høj klasse på tværs af landegrænserne inden for NEVZA-samarbejdet. I England spillede 14 U17-landshold om medaljer, mens der i Danmark, Norge og Sverige blev afviklet de indledende puljer i NEVZA Club Championships. På herresiden blev der afviklet 4 puljer med 3 hold i hver. I Odense arrangerede Marienlyst en…

:


I weekenden blev der spillet volleyball af høj klasse på tværs af landegrænserne inden for NEVZA-samarbejdet. I England spillede 14 U17-landshold om medaljer, mens der i Danmark, Norge og Sverige blev afviklet de indledende puljer i NEVZA Club Championships.

På herresiden blev der afviklet 4 puljer med 3 hold i hver.

I Odense arrangerede Marienlyst en pulje. De var dog ikke specielt gæstfrie værter da de tog puljesejren suverænt med to 3-0 sejre over henholdsvis NTNUI fra Norge og Örkelljunga fra Sverige.

I Randers arrangerede Randers Novo. Denne pulje blev vundet af Nyborg fra Norge med sejre over Randers Novo og Gentofte. Gentofte tog 2. pladsen i puljen med en tæt 3-2 sejr over Randers.

I Førde i Norge gjorde svenske Falkenberg rent bord med sejre over Førde og Holte. Holte tabte knebent 2-3 til Førde og endte sidst i puljen.

Den sidste herrepulje blev afviklet i Linköping i Sverige. Her tog Middelfart 1. pladsen efter sejre over Linköping og Randaberg fra Norge. Linköping tog 2. pladsen i puljen med en 3-1 sejr over Randaberg.

Dette beyder at Danmark har Middelfart og Marienlyst med i finalespillet som afvikles d. 31. januar til 2. februar 2014. De to andre hold bliver Nyborg og Falkenberg.

På damesiden blev der spillet i 2 puljer med 4 hold og 1 pulje med 3 hold.

I Odense, med Fortuna som arrangør, endte norske Stod på. 1. pladsen og Brøndby tog 2. pladsen, selv om de hev en 3-1 sejr over Stod hjem. Desværre tabte Brøndby til Engelholm fra Sverige, der endte på 3. pladsen. Værterne fra Fortuna endte som nr. 4 i puljen.

I Holte gjorde værterne rent bord og med sejre over Frederiksberg, Svedala fra Sverige og islandske Throttur tog Holte 1. pladsen. 2. pladsen gik til Svedala, mens Frederiksberg blev 3´er foran Throttur.

Svenske Gislaved var værter i den sidste pulje. De var kommet med i sidste øjeblik, da Lindesberg måtte trække sig efter rod i spillerkontrakterne. Alligevel vandt Gislaved puljen foran Oslo Volley og med danske Lyngby på 3. pladsen.

Dette betyder at Danmark har Holte med i finalespillet som afvikles d. 31. januar til 2. februar 2014. De tre andre hold bliver Gislaved, Stod og den bedste 2´er fra de tre puljer. Regnskabet er lidt kompliceret og der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra det svenske forbund som er arrangører. Men meget tyder på at det kan blive Oslo der snupper den sidste plads på bedste sætscore af de tre 2’ere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ