DU17 vandt sølv til NEVZA

DU17 landsholdet måtte indkassere et 0-3 nederlag i finalen mod Norge ved NEVZA-mesterskabet i Kettering, England. Med cifrene 18-25, 13-25 og 17-25 var der desværre tale om en klar sejr til Norge. Efter et knebent 2-3 nederlag til Norge i puljekampen om fredagen og en kneben 3-2 sejr i semifinalen over Finland sent lørdag aften inden søndagens tidlige…

:


DU17 landsholdet måtte indkassere et 0-3 nederlag i finalen mod Norge ved NEVZA-mesterskabet i Kettering, England. Med cifrene 18-25, 13-25 og 17-25 var der desværre tale om en klar sejr til Norge. Efter et knebent 2-3 nederlag til Norge i puljekampen om fredagen og en kneben 3-2 sejr i semifinalen over Finland sent lørdag aften inden søndagens tidlige finale, var pigernes energi brugt op.
Headcoach Mats Bjørkman udtaler: “DU17 blev ramt – vi kunne ikke danse med nordmændene denne gang. De var simpelthen for stærke og mere friske end vi var. Et hårdt program havde sat sine spor, viljen var der, vi vidste hvad vi skulle, men sammenhænget mellem hoved, krop, ben, viljen, taktikken mm. var ikke helt optimalt. Vi taber 3-0 og ærgrer os, men efter lidt tid, så føler vi faktisk vi har vundet sølv. Kampens spillere blev Amalie Owie, der holdt højt niveau i angrebet og Nanna Kaarde, der utrætteligt sled, hvilket hun gjort alle kampe igennem turneringen.
Amalie Owie og Nora Møllgaard kom med på Super 6 – de 6 bedste spillere i turneringen, uafhængig plads på banen.”

Del nyhed

LÆS OGSÅ