DU17 finaleklar efter gysersejr over Finland

Historien gentog sig fra sidste års finale ved NEVZA U17: Danmark – Finland 3-2 (25-17, 18-25, 17-25, 25-20, 15-9) Danmark slår Finland 3-2, kører dem over i 1. sæt, taber et jævnt 2. sæt, bliver kørt over i 3. sæt, kæmper sig ind i kampen og vinder et fantastisk 4. sæt, samt kører den komfortabelt…

:


Historien gentog sig fra sidste års finale ved NEVZA U17: Danmark – Finland 3-2 (25-17, 18-25, 17-25, 25-20, 15-9)

Danmark slår Finland 3-2, kører dem over i 1. sæt, taber et jævnt 2. sæt, bliver kørt over i 3. sæt, kæmper sig ind i kampen og vinder et fantastisk 4. sæt, samt kører den komfortabelt hjem i 5.

Hold da helt ferie nogle seje piger dette års DU17 hold består af. De står sammen i tykt og tyndt, de bakker hinanden formidabelt op, de glædes på hinandens vejne, de ved ikke hvad det vil sige at øffe – de er simpelthen lavet af noget helt specielt.

Nanna, Amalie, Maria, Nora M, Christina, Cirkeline og Nora Ø som libero, starter det der skal vise sig at være turneringens bedste kamp ind til nu. Duellerne er lange og pointene vindes med hårde præcise angreb eller via gode server og pointgivende blokkader. Det er sagt susme rigtig volleyball vi er vidner til – spillet af en flok 15-16 årige piger fra Danmark.

Undervejs kommer Julie ind for Christina og briljerer i forsvar og modtagning (i 5. sæt kunne Christina ikke holde på det mere, hun skulle simpelthen ud og s….!! Så ind med Julie og ud med Christina på toilettet.

Sara Stief kommer ind for Cirkeline, der gik lidt galt et par gange, men skal da nok love for at revancerede sig i 5. da hun kommer ind igen – godt taklet!

Holdet bæres frem hele kampen af helt vanvittige heppere i indskiftningsgruppen, det var en stor bidragende årsag til, at vi kommer tilbage i 4. sæt – kæmpe ros til denne ihærdige og vigtige indsats fra dem der stod ude.

Kampens spiller kunne blive dem alle sammen, men valget faldt på den der måske overraskede os mest, ikke fordi vi ikke ved hvad hun kan, men fordi vi ikke fået det ud af hende op til nu, som vi havde håbet på – Christina Trasbo. Nu har hun for alvor trådt ind i turneringen som truende kanthugger.

En af de væsentlige årsager til successen ind til videre, er at holdet fundet en måde at ramme et optimalt spændingsniveau, samt være i stand til at holde dette i længere og længere perioder. Når vi ligger i det, så er det bare fedt at se holdet spille – spillerne udstråler selvtillid og overskud, de er helt tændte, men ikke så meget, at de ikke kan fokusere på opgaven, taktikken og det at bidrage med energi til hinanden.

De er for seje – og det er det fedeste vi lige lavet – at slå Finland, det er og forbliver stort, selvom det er ved at være en vane!!

Nu ser vi frem til finalen mod Norge i morgen 11.10 lokal tid (dansk tid 12.10).
Kampen live streames på: http://www.youtube.com/watch?v=6M_ZRIS-uiA

Del nyhed

LÆS OGSÅ