HU17 landsholdet klar til semifinalen

HU17 landsholdet stemplede med en 3-0 sejr  over Sverige for alvor ind i NEVZA turneringen i Kettering, England. De danske drenge startede ud med gode serve og disciplineret blok/forsvarspil, der fik de svenske drenge til at lave nogle angrebsfejl. Det svenskhold lagde et godt og stabilt servepres, men selvom ikke lykkedes at få modtagningen helt op til nettet…

:


HU17 landsholdet stemplede med en 3-0 sejr  over Sverige for alvor ind i NEVZA turneringen i Kettering, England.

De danske drenge startede ud med gode serve og disciplineret blok/forsvarspil, der fik de svenske drenge til at lave nogle angrebsfejl. Det svenskhold lagde et godt og stabilt servepres, men selvom ikke lykkedes at få modtagningen helt op til nettet var der gode muligheder for Rasmus Mikelsons for at fordele boldene til kanterne og backspiks. Efter 8-6, 16-12 endte sættet sikkert 25-20.

I andet sæt forsatte svenskerne deres store servepres og havde succes med at presse holdet i bund, det danske hold var bagud 2-8 og 10-16 ved de tekniske time-out. I resten af sættet lykkedes alt for de danske drenge, Mathias Spendrup Petersen diskede op med nogle fantastiske forsvarsbolde. Modtagningen blev stabiliseret og forbedret så holdet dominerede midten af nettet, en dominans der hold kampen ud.

3. sæt blev en yderst tæt hvor kampen bølgede frem og tilbage mellem holdene. Sverige skiftede servetaktik hvilket gav dem et lille hul mod slutningen af sættet og efter, at havde været nede med tre sætbolde, fightede holdet sig tilbage og vandt sættet 28-26 og dermed kampen.

Man of the Match: Kasper Helverskov Petersen

Danmark-Sverige 3-0 (25-20, 25-22, 28-26)

Startopstilling: Nikolaj Hjorth (S), Simon Andersen (CT), Rasmus Mikelsons(H), Oscar Møllgaard (HS), Kasper Helverskov Petersen (CF), Adam Bager (D) og Mathias Spendrup Petersen(L)

Indskiftning: Jakob Romanowski (D) 2. sæt, Martin Hjuler servematch up 2. sæt og Mathias Engedal Brix Olesen blokmatch up 3. sæt

Næste kamp mod Semifinale mod vinderen Norge/Færøerne kl. 19.30 lokaltid (20.30).

Del nyhed

LÆS OGSÅ