DU17 taber maraton kamp mod Norge

2-3 (22-25,25-22,25-23,17-25,11-15 Efter første sæt får vi godt fat i spillet. Styrer dem via gode server i hvad de foretager sig og stopper dem godt i blokaden. Kampen bølger og det falder til vores side i anden og tredje sæt. Norge kommer igen, deres stjerne spiller forrygende og de løber fra. Vi halter efter i…

:


2-3 (22-25,25-22,25-23,17-25,11-15

Efter første sæt får vi godt fat i spillet. Styrer dem via gode server i hvad de foretager sig og stopper dem godt i blokaden. Kampen bølger og det falder til vores side i anden og tredje sæt. Norge kommer igen, deres stjerne spiller forrygende og de løber fra. Vi halter efter i femte, er med oppe ved 8-8 men holdets manglende sammenspilthed kommer til udtryk og Norge vinder femte med 15-11.

Der var mange gode præstationer idag. Vi starter med Nanna, Amalie, Maria, Christina, Nora M, Cirkeline.
Nora M, Nora Ø og Amalie holder igen fint niveau i modtagningen. Nanna fighter en god kamp hævermæssigt. Centerne, Cirkeline, Maria og Sara blokker klogt og godt kampen igennem. Julie laver igen Servees på servematchup.

Maria bliver kampens spiller, fordi hun hele tiden havde god kontrol på blokprioriteterne og voldede Norge besværligheder.

Del nyhed

LÆS OGSÅ