DU17 i semifinalen efter sejr over Færøerne

Så skal DU17-slaget om Norden stå! I aften spiller Danmark-Finland og Norge-Sverige i de to semifinaler. Vi spiller 19.30 lokal tid (20.30 dansk tid) mod de finske løvinder. Vi vandt kvartsfinalen over Færøerne med 3-0 (25-15, 25-14, 25-23). Kun i 3. sæt kan Færingernes fighterglød skræmme os lidt, men endnu en sikker sejr er i…

:


Så skal DU17-slaget om Norden stå! I aften spiller Danmark-Finland og Norge-Sverige i de to semifinaler. Vi spiller 19.30 lokal tid (20.30 dansk tid) mod de finske løvinder.

Vi vandt kvartsfinalen over Færøerne med 3-0 (25-15, 25-14, 25-23). Kun i 3. sæt kan Færingernes fighterglød skræmme os lidt, men endnu en sikker sejr er i hus.

HC Mats har også fundet ud af, hvordan e-score ødelægger hans muligheder for at snyde dommerne med at lave en forkert liberoindskiftning lige efter en time-out – udvikling er ikke altid af gode!!

Vi hviler nu på hotellet og lader batterierne op til en kamp vi alle set frem til – semfinale og så mod Finland.

Amalie Owie tog titlen kampens spiller mod Færingerne. Hendes angreb tordner godt ude fra kanten og har gjort så under hele turneringen. Isabel viste sig også fra sin gode side, hvilket bliver vigtigt, når vi skal op mod finnerne. Her skal vi have alle op på dubberne, ikke mindst, dem der skal ind og optimere under vejs – det bliver helt vildt fedt.

Kim kæmper med nettet, men vi gør hvad vi kan for at holde jer opdaterede, livestreaming er umuligt med den båndbredde (tyndebånd) de har.

Del nyhed

LÆS OGSÅ