DU17 vinder åbningskampen mod Island

Danmark – Island 3-0 (25-20, 25-23, 25-17) Vi er kommet godt fra start, præmieren er overstået – en kamp vi af tradition skal vinde, men nemt blev det ikke – Island var gode, bedre end på mange år. Vi starter med Nanna, Christina, Maria, Isabel, Nora M og Cirkeline med Nora Ø som libero. Hele…

:


Danmark – Island 3-0 (25-20, 25-23, 25-17)

Vi er kommet godt fra start, præmieren er overstået – en kamp vi af tradition skal vinde, men nemt blev det ikke – Island var gode, bedre end på mange år.

Vi starter med Nanna, Christina, Maria, Isabel, Nora M og Cirkeline med Nora Ø som libero. Hele forestillingen starter med et væld af nervefejl, heldigvis fra begge sider. Island ligger foran langt hen ad vejen, men når det lige ser lidt sort ud – så popper en af pigerne op og præsterer på niveau. Gennem kampen sker det for flere og flere, og til sidst begynder toget at køre af sig selv.

Vi får alle spillerne i spil og det er flot at vi kunne bruge hele truppen uden at det kunne betegnes som sociale indskiftninger – der var brug for hver og én denne gang. Girls – you rock!

Servematchuppen resulterede i direkte serveesser hver gang (Julie og AK), angrebsindskiftningerne resulterede i flere bolde direkte i gulvet (Amalie, Sara og Emilie).

Det vi havde frygtet mest inden kampen, modtagningen – stod steady as a rock! Meget godt styret af Nora x 2. Nanna hæver startede som alle andre andre “lidt” nervøst. Kæmpede niveauet op og fik præsenteret mange finde muligheder for angriberne.

kampens spiller blev Nora Møllgaard, der med sin rutine, sprudlende væsen og stabilitet viste de andre vejen. Hun blokerede, modtag og spillede supergodt forsvar – angrebet er det sted hun kan løfte sig fremover. Flot at hun ikke lader sig gå på i alle andre momenter, bare fordi det ikke helt kører i angrebet.

Vi glæder os nu til kampen mod Norge kl. 13.00 dansk tid.
Vi prøver på at livestreame, men nettet i hallen er oldnordisk – så håbe er det eneste vi kan gøre.
Hvis vi lykkes så er det på ustre.am/15OaR det kan ses.

Del nyhed

LÆS OGSÅ