Danmark DU19 spiller sig i semifinalen efter en klar 3-0 sejr over Island

Det snævre nederlag til Sverige i går betød, at de danske piger måtte tage den lidt længere vej til semifinalen igennem en kvartfinale mod Island. En kvartfinale hvor Danmark var stor favorit, og derfor var der stor fokus på at gøre alle de små ting rigtigt. Det lykkedes stort set hele kampen igennem, og efter…

:


Det snævre nederlag til Sverige i går betød, at de danske piger måtte tage den lidt længere vej til semifinalen igennem en kvartfinale mod Island. En kvartfinale hvor Danmark var stor favorit, og derfor var der stor fokus på at gøre alle de små ting rigtigt. Det lykkedes stort set hele kampen igennem, og efter 1 time og 10 minutters spil kunne danskerne begynde at rette fokus frem mod eftermiddagens semifinale mod Norge.

Danmark starter kampen godt og kommer hurtigt foran 8-4 og 15-6 inden Island formår at tage lidt point. Det bliver dog aldrig spændende og danskerne lukker sættet til 25-16.

2. og 3. sæt er meget en kopi af første sæt og danskerne vinder nemt de 2 sæt med 25-16 og 25-14.

Alt i alt en rigtig koncentreret indsat fra de danske piger, hvor der laves meget få fejl i alle faser af spillet. Et område der har været fokus på siden holdet blev samlet, så det er godt at se at spillerne rykker på dette område. Holdet formår samlet at have 12 blokadevindere med Julie Molin de Blanck som topscore med 5 blokader. I angrebet var Paulina Hougaard-Jensen topscorer med 10 point på 15 angreb, hvilket er et godt udtryk for det fokus der var på at få sat centerangrebet i scene.

Dagens spiller blev Nikoline Maria Mogensen.

Nu skal holdet hvile, spise og forberede sig til eftermiddagens semifinale mod Norge kl. 15.30.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ