Talent- og landsholdscamp i Odense

EM i Danmark var en fantastisk og skelsættende begivenhed, som satte Danmark på volleyverdenskortet. Men arbejdet med at gøre de næste talenter klar ligger ikke stille af den grund.I weekenden d. 12-13. oktober mødes ca. 165 unge spillere i Højbyhallerne i Odense på en High Performance camp.Spillerne er delt op i en gruppe for Talentcenter Vest, en gruppe…

:


EM i Danmark var en fantastisk og skelsættende begivenhed, som satte Danmark på volleyverdenskortet. Men arbejdet med at gøre de næste talenter klar ligger ikke stille af den grund.
I weekenden d. 12-13. oktober mødes ca. 165 unge spillere i Højbyhallerne i Odense på en High Performance camp.
Spillerne er delt op i en gruppe for Talentcenter Vest, en gruppe med spillere fra Talenthold Vest samt bruttotruppene for de to U17 landshold.
Campen er den første samling for det nye talentholdsprojekt i Vest. Spillerne skal spilles sammen, så de kan yde en god indsats i deres kampe i henholdsvis 1. div. vest for damer eller herrer.
For U17 landsholdstruppene er der lidt større pres på. Bruttotruppene skal endeligt barberes ned til de 12 spillere, som skal repræsentere Danmark ved NEVZA-mesterskaberne i England d. 1-3. november.
Du vil kunne følge U17 landsholdet tættere på facebooksiden:

https://www.facebook.com/#!/pages/Ungdomslandshold-Volleyball-Danmark/435888373186314

Her vil du også kunne læse om U19 landsholdets indsats ved NEVZA mesterskaberne i Ikast fra d. 15-17. oktober.

Del nyhed

LÆS OGSÅ