Kildegaard/Olesen vinder international turnering

Den nye danske konstellation, Peter Kildegaard/Martin Olesen fik i weekenden en perfekt debut ved NEVZA stævnet i Göteborg, der havde deltagelse af 26 skandinaviske hold. Fredag formiddag startede de indledende kampe. De to danske drenge havde svært ved at finde en god rytme, og det var tydeligt, at de manglede kamptræning. I anden runde tabte…

:


Den nye danske konstellation, Peter Kildegaard/Martin Olesen fik i weekenden en perfekt debut ved NEVZA stævnet i Göteborg, der havde deltagelse af 26 skandinaviske hold.

Fredag formiddag startede de indledende kampe. De to danske drenge havde svært ved at finde en god rytme, og det var tydeligt, at de manglede kamptræning. I anden runde tabte de til et stærkt norsk hold og endte derfor i taberhalvdelen. Det betød, at der skulle vindes fem kampe lørdag, hvis deltagelse i semifinalen skulle blive en realitet. To norske, to finske og et dansk hold blev besejret og den nye landsholdskonstellation var klar til semifinalen. I den kamp ventede det stærke norske hold Takvamm/ Sannarnes. Takvamm havde dog pådraget sig en skade under kvartfinalen og blev nødt til at trække sig med en skade – det gav de trætte danskere en velfortjent pause søndag formiddag inden finalen.

I finalen hed modstanderne Hordvik/Kvamsdal (norske mestre og vinder af sidste Nevza stævne i Oslo). Første sæt blev en tæt affære, der i sidste ende blev vundet af Kildegaard/Olesen grundet et højt servetryk. I andet sæt var det Nordmændene, der havde servetrykket med sig, og de vandt sikkert. Ved stillingen 10-10 i tredje sæt lavede danskerne flere god aktioner og lukkede kampen  med cifrene 15-11. Sejren i Sverige giver en masse internationale point, som kan blive meget vigtige i den nye sæson.

Turneringen havde også deltagelse af tre andre danske hold. Daniel Jonassen/Mads Rosager endte ligesom Line Trans/Helle Søndergård på en 9.plads, mens Jacob Stormly og Mikkel Reinhold måtte tage til takke med 17.pladsen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ