Parkens forvandling til volleyballarena

En timelapse-video viser, hvordan Danmarks nationalstadion i København på 36 timer er blevet transformeret til en volleyballarena i anledning af finaleweekenden ved EM i volleyball. Forvandlingen af Parken fra fodboldstadion til volleyballarena er en stor og kompliceret affære, og flere hundrede mand har været involveret i arbejdet, der startede torsdag den 26. september og blev…

:


En timelapse-video viser, hvordan Danmarks nationalstadion i København på 36 timer er blevet transformeret til en volleyballarena i anledning af finaleweekenden ved EM i volleyball.

Forvandlingen af Parken fra fodboldstadion til volleyballarena er en stor og kompliceret affære, og flere hundrede mand har været involveret i arbejdet, der startede torsdag den 26. september og blev færdiggjort få timer inden lørdagens semifinaler. Allerede efter finalerne søndag påbegyndes arbejdet med at pille arenaen ned igen.

Timelapse-videoen viser på bare ét minut, hvordan Parkens tag bliver monteret, græsset dækket til og volleyballbanen sat sammen.

Se mere på eurovolley2013.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ