I dag: Danmark i direkte duel om plads i 1/8-finalen

Det er knald eller fald, når Danmark møder Hviderusland i den sidste gruppekamp ved EM i volleyball klokken 15.00 i dag. Kun en sejr kan sende de danske volleyherrer videre til 1/8-finalen. Og med det flotte danske spil i de to første gruppekampe, er troen på avancement større end nogensinde før. Danmark vandt et historisk…

:


Det er knald eller fald, når Danmark møder Hviderusland i den sidste gruppekamp ved EM i volleyball klokken 15.00 i dag. Kun en sejr kan sende de danske volleyherrer videre til 1/8-finalen. Og med det flotte danske spil i de to første gruppekampe, er troen på avancement større end nogensinde før.

Danmark vandt et historisk første sæt i EM-sammenhæng i gårsdagens kamp mod Belgien og havde fem sætbolde i fjerde sæt til at sikre sig et endnu mere historisk point.

De flotte danske takter skal stå sin ultimative prøve i dag klokken 15.00, hvor Hviderusland venter på den anden side af nettet i en direkte duel om videre avancement ved EM. Og direktør i Dansk Volleyball Forbund Mikael Trolle tror på sensationen:

”Holdet har indtil videre leveret rigtig fine kampe og spillet på et niveau, som har været over de flestes forventninger mod så stærke nationer som Italien og Belgien. Det skaber rigtig meget optimisme inden skæbnekampen mod Hviderusland. De har også spillet fint, så det bliver en meget lige kamp, som formentlig vil falde marginalt ud til et af holdenes side,” siger han.

Mikael Trolle håber, at der vil være ligeså god stemning i Arena Fyn, som der har været de to første dage af EM. Netop den fantastiske publikumsopbakning kan være tungen på vægtskålen for de danske volleyherrer, så de skaber EM-sensationen og kvalificere sig til 1/8-finalen.

Skæbnekampen mod Hviderusland begynder klokken 15.00. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ